Dnes sa mi stal zaujímavý zážitok.

Bola som s kamarátom na pizze a stretli sme kamošku. Pokecali sme s ňou a šli sme ju odkopnúť k bankomatu. Rozlúčili sme sa s ňou, že ideme kúpiť kamoške darček na narodky, keď v tom zrazu tá kamoška po nás kričí "Megí, Tomáš poďte sem". Pomalou chvôdzou sme sa približovali k nej a nahlas sme rozmýšľali, že čo nám ide ukázať. Ja vravím isto ide frajeriť koľko má prachov na účte. Tomáško zas, že nie nie ide nám dať cukríky.

A tak ako sme sa približovali všimneme si 20 Eur v bankomate. Kačka vraví to tu už bolo. Všetci sme boli z toho mimo, nevedeli sme že čo teraz. Zobereme si ich? Budeme mať aspoň na darček pre kamošku. Potom nám napadlo čo ak je to dáky žart? Boli sme z toho fakt všetci že čoooo? Netrvalo dlho kým sme si uvedomili, že nás sníma kamera. Asi tak po dvoj minútovom stresovaní kamoška zobrala prachy, vytrhla ten bloček z bankomatu a povedala idem ich vrátiť.

Tak sme s ňou išli do neďalekej banky. Bola tam taká super teta povedali sme jej, že čo sa stalo. Tá teta nám povedala "ste ale sprostí ste mali dať šilcovku na hlavu a bežať". Potom tam došla druhá teta a započúval sa aj SBSkár. Proste sme jej to riadne vysvetlili teta jej povedala, že takýchto ľudí ako je ona je málo. Pozrela na bloček naťukala si ho do compu a hneď vedela že kto to je. Povedala túto tetu poznám, dokonca mám na ňu aj číslo ja jej zavolám a my sme odišli.

Ako keď sme vyšli tak mi napadlo, že čo ak tá super teta tam nezavolá a nechá si ich. Ale po zvážení, že tam bolo viac ľudí čo počuli tento rozhovor a namarknutí cez okienko (teta už s niekym volala) nám došlo že asi nebude taká sviňa a išli sme urehotaní domov.

Proste som si uvedomila(nieže by som to nevedela aj predtým)akých mám veľmi moc super kamarátov a som rada, že ich mám. Určite si myslíte že sme dobre jebnutí, že sme si ich nenechali, alebo že bože veď to je len 20 eur (pripomínam heh v peňaženkách sme mali asi tak každý po tri eurá a nieje v nej niak často väčšia suma, čiže pre nás to bolo mooooc ale ak by ste to spravili tiež, tak ste totálne super ako kačka.

Proste tá má fakt zlaté srdiečko a nie iba kvôli tomuto dnešnému zážitku. Zažila som si s ňou už dosť a proste totálne mám pred ňou rešpekt. Práve preto píšem tento blog, lebo jej chcem povedať aká je geniálna.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
black_soul  23. 1. 2009 17:01
cestnost nadevse
 fotka
skaler  23. 1. 2009 18:04
Hhhh no aj by som na tvojom mieste bez vahania tie peniaze zobral.
Ako sama vravis mala by si na darcek a ten co tam tie peniaze nechal, by si nabuduce uz dal vacsi pozor, ako ked obide bez nasledkov .
 fotka
vicca  24. 1. 2009 12:42
podla mna ste sa zachovali ako sa patri vies ako bola ta baba rada, ked sa jej vratili tie peniaze? mojej sestre sa totiz stalo to iste... zabudla peniaze v bankomate... a nebola to mala suma, bolo to viac ako tych 20 eur... ale nevratili sa jej, aj ked sa bola pytat aj v banke a neviem kde... chuda, ta plakala...
 fotka
nika42  24. 1. 2009 16:22
som na vás aj na KačKu hrdá lásKa
 fotka
rom4n133  24. 1. 2009 16:24
som rád, že táto čestná osoba je moja kamoška Si SUPER!
 fotka
meggie7  25. 1. 2009 20:44
no to kačička spravila ja som sa len pozerala a smiala
 fotka
selafar  21. 3. 2009 23:03
Jednoznacne tak treba, kiez by takychto cestnych ludi bolo viac... Spravil by som to iste.
Napíš svoj komentár