Bolo to presne 3.9.2004 keď som zažil moju najväčšiu lásku. Jedného pekného dňa som sa vybral s kamarátmi von.Kamoška nás zavolala aby sme išli s ňou von.Tak prečo nie ved čo budeme robiť.Sedeli sme pri jednom domčeku a čakali na jej kamošku.Ja som mal sklonenú hlavu a čakal kedy príde.Keď už prišla k nám na prvý pohľad sa mi zdala byť celkom normálne dievča.To som netušil že to bude moja najväčšia láska.Mimochodom moja láska sa volala Veronika a kamoška bola Eva. Vybrali sme sa s nimi von ani sme nevedeli poriadne kde sa ide.Sme pomali išli a ja som vždy zaostával ale dosť poriadne ani neviem prečo .Keď už konečne prišli na futbalový štadión v jednej dedine ja som bol zatiaľ v krčme blízko štadiónu a popíjal som kofolku.Kamoši zavolali ,že kde som a vraveli aby som prišiel za nimi.Tak som pomaličky dopil kofolu a vybral sa za nimi. Už som konečne prišiel na štadión a sadol som si vedľa kamošov a rozprávali sme sa.Baby boli pri nás a jeden kamoš ktorého som nepoznal im ukazoval nejakú flašku.Potom som započul niečo o alkohole a o pití a tak.Postupne sme sa celá banda pobrala za štadión a už sa pomaličky vyťahovala flašu a baby začali piť.Chalani im zobrali flašku a rozbili aby to s tým alkoholom nepreháňali.Boli tam celkovo tri baby (Miška,Veronika,Eva).Všetky baby boli už troška napité a robili blbosti.Každý sa o nejakú staral ,kamoš s ktorým som prišiel volá sa Peko sa staral o Evu pretože s ňou aj chodil.Druhý sa staral o Mišku pretože tiež s ňou chodil.A mne zostala Veronika ktorá bola naj poslušnejšia a sedela na zadku ktorý ju bolel pretože spadla na nho.Boli sme pri potoku a každá baba okrem Veroniky sa v ňom chcela kúpať aj išli ale iba troška dali si dole ponožky a chodili po potoku. Išiel okolo nás pes aj z nejakou tetkou a Veronika na neho zakričala čokel a tetka len nadávala Veronike že čo je to aký čokel a chcela sa s ňou hádať ale všetko nakoniec dobre dopadlo.Pomaličky sa stmievalo a bolo vidieť západ slnka.Všetci sme povedali babám že nech naháňajú slniečko.Všetci chalani sme sa len smiali a hovorili "no dobehnite už ste skoro pri nom".Keď už sme sa všetci pobrali domov každý sa staral o nejaké dievča.Ja som sa staral o Veroniku a išli sme pomaličky pri jej domov.Po ceste stále hovorila a otáčala sa zo slovami "toto je môj dom" ale kamoši mi hovorili že ona býva ďalej.Pri tom sme sa zastavovali a obímaly.Bolo to úplne super.Prišli sme pri lavičku a sadli si aby baby trocha vytriezveli.Ja z Veronikou sme si sadli tak vedľa seba a ona mi začala škrabkať chrbátik.To bolo perfektné pretože mi to žiadne dievča doteraz nerobilo.To asi preto že som mal dvoj dňové vztahy.Nejako mi to z babami nešlo.

 Blog
Komentuj
 fotka
antiny  30. 10. 2006 15:46
no a čo bolo potom keď vytriezvela?..
 fotka
majajaj  30. 10. 2006 16:27
že čokel



akože inak nechápem že ČO... ako...proste... prečo opisuješ príbeh zpred 2 rokov...a to museli byť riadne naliate keď slnko naháňali
 fotka
diusk@  3. 11. 2006 10:11
hmm..no to je ina romantika...ale fakt..co potom..teda ked vyriezvela?hmm?to by nas vsetkych zaujimalo..
 fotka
amor  12. 5. 2007 11:20
no jasnee....to je peknee.celkom sa mito pozdava.. skus este dalsie napisat aok co? ale asi viem je to asi ta tvoja laska ktora sa rozhodovala na ktoru skolu pojde vsak? a ty si nechcel aby sla na tu kde by bola nan intraku lebo by si sa s nou musel rozist vsakze?
Napíš svoj komentár