Myslím, že kvalitka tuná mi už lezie na nervy. Všetci pseudo-intelektuály, všetky upíro-komixo-pisky, všetky 15 ročné vyzrelé, i 18 ročné s vyhradeným názorom na svet. Zavrite sa niekam do kobky a prestaňte sa nechať manipulovať okolím (ja viem, že teraz sa bijete do hrude a vravíte, že ste strašne pobavené a presne preto sa vás to týka - trafené husy nie vždy gágajú, občas sa len tvária nezúčastnene, alebo ignorujú alebo sa tvária dotknuto). Fakt zavrite sa, zrušte predplatné Nového Času, zablokujte si stránky ako wanda.sk alebo diva.sk, alebo lesk.sk, poprípade niektoré zrušte aj ten zlozvyk občas sa pozrieť na nejakú štatistiku. A hlavne, utvorte si vlastný názor na základe prežitého (to je vec, ktorá už je vašou súčasťou - je to skúsenosť, je to dajme tomu vráska, alebo spomienka, vysmetľujem, lebo neviem, či vôbec tušíte čo to je)

Potom sa nám tu možno 16 ročné nebudú tváriť, že homosexualita a upíri sú skvostami sveta a sex je najväčším pôžitkom (pokiaľ viem, najväčším pôžitkom a veľmi praktickým je stolica, pokiaľ ju niekto nemôže pár dní mať a následne sa mu uľaví). A ďalšej skupine by hádam tiež prospela separácia, aby nevidela toľko zlých príkladov zo štatistík napr. alebo aby sa len spoznala, alebo aby začala uvažovať - bol by to pokrok tejto spoločnosti.

Vždy keď si kliknem tuto hore (konkrétne na "Kvalitné články") tak sa mi zjaví ehm.. nazvyme to písané slovo, ohviezdované stále tými istými blogermi. Tak veru, aby som nebola za nespravodlivú (kým čosi také hrozné ako je tento blog vyrečiem), čítala som tvorbu tých častých hviezdovateľov a naozaj ma potešil jeden blog, kde je spomenuté, že keď sa mi niečo nepáči tak tam nedám zlé hodnotenie. Prosím, premenuj ten blog na "Kašlime na objektivitu, poďme si hladkať ego" lebo to je to, čo ten blog obsahuje, len je to napísané v jednom riadku.

Vlastne nech nekrivdím, našla som jedne dobrý článok, myslím, že sa volal "Nemocničné prázdniny" alebo tak nejak, a preto autorovi anonymne ďakujem za jednu z dvoch svetlých chvíľok, ktoré som tu za poslednú dobu zažila.
Tú pochvalu som sem dala, aby si niekto nepomyslel, že som zatrpknutá alebo zakomplexovaná. Zvyknem písať iným štýlom,ale dnes, dnes mi akosi stručnosti a jasnosti zachutilo.

Myslím, že aj okoliu trošku chýba tej chuti na úprimnosť (najmä v tejto komunitnej tvorbe) a ja asi začínam s nihilizmom (nie, neskĺznem do anarchie, toho sa nebojím).
Pokojne pokračujte vo svojom tvorení (ktoré ma irituje) lebo to ma vlastne utvrdzuje v mojom postoji, vlastne, ja by som vám mala poďakovať.

Teda ďakujem, ďakujem spoločnosť, za tvoje klišé, ďakujem internetový portál, že vidím, čo s ľuďmi robí chvála iných (aj keď len virtuálna), ďakujem za každý a jeden sexistický a plytký blog, lebo potom viem oceniť, čo sa mi páči.

 Blog
Komentuj
 fotka
inversi  3. 8. 2010 00:42
zvláštne ale zmysluplné myšlienky ti poletujú v hlave
 fotka
depropex  3. 8. 2010 00:46
práve pre to ti nenapíšem "ooo skvelý blog"



súhlasím.
 fotka
ujoperun  3. 8. 2010 06:46
pocujete ten rev ? tak neserte tigra , ci cu ?
 fotka
adsy  3. 8. 2010 07:31
perfektne vyjadrené
 fotka
johnysheek  3. 8. 2010 07:40
keby to prislo do top

a ked i pride

a hoc by to bolo i prve

a ked i najciatnejsie za posledny rok



i tak to malo zmeni
 fotka
bonita  3. 8. 2010 09:11
na jednej strane s tebou maximálne súhlasím na 99,99% máš pravdu, ale....



nechápem prečo každého trápi tá komunita 13-15 ročných dievčat, ktoré sa pýtajú či sú tehotné alebo píšu upírské komixy, skoro 50% mladých je tu v tomto veku tak sa tomu vôbec nečuduj



proste načo predsudky keď existuje aj ignorácia



aj ty si mala 15, určite aj ty si robila menšie väčšie blbosti a nebola si na takej vyspelej úrovni ako teraz, tak nechaj nech niektoré tam dozrejú



bolo tu už veľa takých blogov a dianie sa tu nezmenilo, obrovskú masu ľudí proste nezmeníš



a na druhej strane je tu neskutočne dobre skvelých autorov a skvelých článkov



treba si len trošku vyvetrať hlavu
 fotka
ratsanares  3. 8. 2010 12:38
ja si myslim, ze sa tu da najst kvalita... a trosku ma uraza (nie osobne!) ze spomenies len jeden blog...

nerodi sa tu jeden talent za druhym a v kvalitnych clankoch casto najdes vacsinu hluposti, ale za tym vsetkym sa skryva viac...



minimalne 20 megadobrych blogerov

a stovka stale velmi kvalitnych,

ktory pisu mozno s vacsou chuťou ako cast slovenskej spisovatelskej spicky...



tie hviezdicky su len kozmetika, dolezite je co mi ostava
 fotka
zannie  3. 8. 2010 13:04
ak mas intelektualne maniere ohladom blogov, co tak Pravda, SME, .tyzden, humno.sk? (teda aj tam je mnoho "skvostov", ale vyssej vekovej kategorie. a take humno je uz skutocna vyberovka)

birdz je pre mna oddychovka. ked tu narazim na kvalitneho autora, je to plus. (a ver tomu, ze ich tu par je) lenze, su to BLOGY. a blogy su vzdy len/az blogy. to, ze je tu hrstka ludi, ktori to ponimaju umelecky je super, ale povod je uplne o niecom inom, nie o spisovateloch v tradicnom ponimani. mala by to byt skor netradicna zurnalistika, nie klasicka literatura. komentare, nazory, nie prudko umelecke metaforicke vylevy pocitov.

toto nie je intelektualna umelecka komunita, toto su len ludia. taki aj onaki.
 fotka
deficit  3. 8. 2010 17:04
súhlasím, kliknem hore na "blogy" a 50% toho čo sa mi zobrazí, sú upírske rozprávky na pokračovanie
10 
 fotka
omeleta  3. 8. 2010 20:17
nesúhlasím až tak s tvojím názorom....

no neviem ja tiež píšem upírsky blog a keď sa mi niečo nepáči nič nezmením



ale na druhej strane máš vlastne pravdu,si za slobodné vyjadrenie názoru a to sa mi páči
Napíš svoj komentár