Volám sa Samantha Vebrová. Mám 16 rokov a bývam v Londýne. Známi a kamaráti (mám len jednu kamošku) ma volajú Sam. A ešte jedna vec, mám šelest na srdci....
* * *
Bolo ďalšie bezútešné ráno. Nikdy sme nemali veľa peňazí, takže moja izba nebola vybavená nejak extra. Len drevená posteľ, drevená skriňa, pár poličiek a plagátov z časopisov.
Vstala som rýchlo a pomalým krokom som sa "vydala" ku skrini. Vybrala som si červené tričko a čierne džínsy. Však načo sa budem fintiť, aj tak mi to nepomôže. Rýchlo som si to obliekla a išla som dole do kuchyne. Otec sedel pri stole a čítal si noviny. Mame sa niečo pripieklo, tak som sa rozhodla že si dám croissant. Keď som ho zjedla, schytila som tašku ktorá bola pri stole a dala som si ju na rameno. Otvorila som dvere a zakričala som: "Ahoj!" Vyšla som von, zavrela som dvere a išla som do školy. Pred školou má už čakala moja najlepšia kamoška Ella. Ella má rada farebné veci. Napríklad dnes mala na sebe krikľavé žlté tričko a modré džínsy. "Čau!" pozdravila sa mi.
"Ahoj!"
"Poď Jersey nás už volá!" povedala.
Rýchlo sme utekali ku hlavnému vchodu. Keď sme okolo neho prechádzali, pozeral na mňa svojimi malými tmavomodrými očami. Rýchlo sme vošli dnu a pozdravili sme sa pani Richovej. Pani Richová je nízka pani sa krátkymi blond vlasmi a modrými očami.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár