Ludia prichadzaju do nasich zivotov pre niejaky dovod, na urcity cas alebo na cely zivot.
Ked ich budeme vediet rozlisovat tak budeme vediet co treba pre nich spravit.

Dovod
Ked je niekto v nasom zivote pre niejaky dovod tak je to vlastne vyjadrenie nasej potreby. Prisli aby nam pomohli vyriesit nejaky problem, prisli nam poradit a podporit nas po fyzickej, emocnej alebo dusevnej stranke. Moze sa nam zdat ako keby nam ich poslalo samo nebo a ono to fakt urobilo. Su tu preto ze my potrebujeme aby tu boli. No neskor ked uz sa nas problem vyriesil alebo prisiel ten cas nechat zvysok problemu na nas samych tak tato osoba spravi alebo povie nieco co ukonci nas vzajomny vztah. Niekedy tieto osoby zomru. Niekedy proste odidu. Co si musime uvedomit je ze nas problem bol vyrieseny, nasa potreba uspokojena a teda ich praca v nasom zivote je ukoncena. Nasa modlidba bola vyslisana no teraz uz musime vstat a ist sami bez ich pomoci.

Obdobie
Niektori ludia su v nasich zivotoch na urcite obdobie. Nasa cesta zivotom nam ich poslala na urcite obdobie. Vacsinou sa navzajom od seba nieco naucime, zazijeme nieco super, dobre sa zasmejeme, naucime sa pomahat si, ...
Vacsinou nas tito ludia naucia nieco co sme nevedeli alebo nas primeju vyskusat nieco co sme este v zivote nerobili. Zvycajne zazijeme s timito ludmi vela zabavy no je to len na urcite obdobie.

Cely zivot
Celozivotne vztahy nam davaju celozivotne lekcie. Musime tymito lekciami postupne prechadzat a budovat nimi tento vztah aby mal dobre zaklady. Dolezite je ucit sa z tychto lekcii, milovat tuto osobu a uvadzat do praxe to co sme sa naucili vo vsetkych ostatnych nasich vztahoch vo vsetkych oblastiach nasho zivota. Je smutne ze laska je slepa ale priatelstvo nie je.
Priatelstvo je jasnovidec.

Dakujem za to ze ste sucastou mojho zivota
bez ohladu na to ci si dovod, obdobie alebo cely zivot.

 Blog
Komentuj
 fotka
newgeneration  13. 2. 2010 14:42
veľmi krásne
 fotka
martinkkaa  5. 7. 2010 18:41
dakujem
Napíš svoj komentár