Sadla si na sedacku, vylozila si nohy a oddychovala. Bezne sa jej stavalo, ze prisla z roboty okolo osmej, ale dnes ju to nejako zmohlo. Navyse si premietala v hlave ich dnesne stretnutie s Romanom.

-Boze, nezmenil sa...za ten rok, co bol prec sa nezmenil, no mozno trosku dospel...ale kukuc ma stale rovnaky. Vzdy vyzeral, akoby chcel nieco vyviest. ako maly chlapec. Uz len pehy na nose mu chybali-zamyslela sa Andrea. No hned na to si spomenula, preco sa vlastne rozilsi. Hoci sa mali radi.

...Stretli sa v jednom podniku. Nikdy nebola prilis zhovorciva k chalanom, ale oslovila ho. Bud to bolo tym, ze ju dostal v tom momente ako vstupil do dveri, alebo tymi siestimi tequillami, ktore uz mala v sebe. No zarozpravali sa a odvtedy sa jej stale a stale ozyval. Kazdy den cele dva roky. Ich vztah posilnilo aj jeho zranenie, pre ktore nemohol chodit do roboty, dva mesiace bol doma. Dva mesiace za nim dennodenne chodila a starala sa onho. Denne znasala jeho znudene nalady, hrala s nim playstation, az kym sa nevyliecil a nenasiel si robotu. Pamata si ako jej jeden vecer, ked chcela byt s nim sama, len s nim, bez nikoho, ani bez jeho priatelov povedal, ze sa s nou chce rozist. Napriek tomu, ze ju lubi. No nakoniec to zahovoril a ona mu odpustila. Hoci sa uz viac bala. Dovtedy ich vztah nerozoberala, potom ju to prenasledovalo ako nocna mora. Najma jedna jeho veta jej dodnes znie v usiach: "Myslel som si, ze ked si najdem robotu, nebudeme spolu dennodenne, ze to bude lepsie." Vtedy nechapala...dnes pochopila...

Snazila sa to hodit za hlavu, neriesit to, co bolo. To co uz raz zamkla do svojej trinastej komnaty. Prave, ked uz jej to pomaly vyfucalo z hlavy, zazvonil jej telefon. Sukromne cislo.
"Ano?" - unavene sa opytala.
"Cau, tu Roman. Rusim?"
"Ja..ano..nie..nie...vobec. O co ide?" - ani si neuvedomila, ze "o co ide pouzival on"
"Neskocis na cigu, ako za starych dobrych cias?"
Videla, ako sa usmieva a hoci to bolo lakave...
"Nie, myslim, ze na to nie je vhodna doba."
Zlozila..

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
ivhell  12. 4. 2008 19:17
Huaa Noo jak pozeram s tzymii mekcenmi a spol si saa nepolepsila ale No co uz ale je tu aspon nejaka poviedka ktora Jeee zaujimava uz len tym ze v nej vystupuje dvaja uz dospelí ludia
 fotka
aio  12. 4. 2008 19:19
hehe...zacina sa mi to lubit a hlavna hrdinka pije tequillu, to je skvele
 fotka
marteenka  12. 4. 2008 19:23
no...tie makcane..ked to nejde,tak to nejde..heh....aaa dakujeem
Napíš svoj komentár