Bežím za ním ako šialená nestíham jeho krok. Celá zadychčaná ho dobehnem až na konci chodby.

"Čo-o čo sa stalo-o?" ledva lapám po dychu.
Na sekundu Ben zastaví ale znova sa da do kroku.

"Ben! Stoj prosím chcem.." ani nestihnem do povedať ked sa prudkým pohybom ku mne otočí.

Prudko ma stiahne k sebe a náruživo ma pobozká.Nestihnem sa ani spamätať.

"Dnes o siedmej v parku.Je to doležité príd prosím." povie mi do ucha a nevenuje mi ani jeden jediný pohlad.

S nechápavým výrazom vpísaným do tváre sa vraciam naspäť do triedy.

"Slečna Petrovská neviem čo si myslíte o sebe ale ked ste už raz bola na tuto školu prijatá aspoň sa snažte dokončiť jej prvý ročník! Na základnej ste nemali z matematiky horšiu známku ako trojku tak neviem čo u šaškujete! Preboha spamätajte sa chlapci niesu všetko! Ak máte zadosťučinenie že sa vám ta 5 bude skvele vynímať na príhlašku na výšku prosím ale ja som vám chcela dať šancu!" ukončí svoj monológ matikárka.

Všetky oči upreté na mňa čakajúc ako sa rozhodnem aj ked nemám žiadne možnosti. Ráznym krokom vykročím ku katedre. Nadýchnem sa a spustím. Neviem či sa to vobec týkalo matiky alebo nie.

"Slečna" začala učitelka a pritom si zložila okuliare
"tiež som nebola na strednej bohvieaká z matematiky ale toto...som ochotná urobiť kompromis ktorý však musí byť obojstraný.Ide mi o vašu budúcnosť budete tu ešte tri roky tak si to nepokazte hned na začiatku. Som ochotná vás na konci týždna vyskúšať znovu máte ešte jednu šancu pretože toto čo ste mi tu predviedli...po škole sa stretneme pred zborovnou ak tam nebudete bude to len vaša chyba."

Po škole som sa rozbehla ano naozaj som bežala domov. Rovno do izby,prezliekla som sa aj ked bolo niečo pred tretou. Strašne som sa bála,žalúdok v tvare gulky až som nevydžala a okolo 5 som sa vybrala do parku.

Srdce mi búši,v hlave mám vietor.Neviem ani ako som sa tam dostala.

Zastala som tesne pred jazierkom. Tá postava čo pri nom stála mi je povedomá. Ben...







Dnes som na to konečne našla čas kedže som chorá a ležím v posteli čakajte že do konca thto týždna tuto blogovú sériu ukončím možno by som aj začala niečo nové ale niesú nápady takže ak niake máte kludne posielajte nechám sa inšpiroivať

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  8. 11. 2015 21:28
ten tyzden sa este furt neskoncil?
Napíš svoj komentár