Sme spolu krásny týžden. Keď som s ním všetko..škola,problémy,všetko je preč. Len on a ja. Toto má byť tá láska? Ak áno nech nikdy neskončí!

"Maťuš! Môžeš prísť sem prosím? Musím ti niečo povedať!" kričí mi moja sestra z kuchyne. Obujem papuče a šuchtavým krokom zamierim k nej.
"No?" pozriem na ňu a hodím úsmev od ucha k uchu.

"Mic vidím že máš dobrú náladu a asi ti ju ani nepokazím pretože plánujem s Lukym ísť tento víkend na Tále. Má tam zarezervovany hotel. Ideme tam už v piatok takže..zvládla by si to tu?" spýtavo na mňa pozrie.

"Jasné!" vykríknem až moc rýchlo a úsmev sa mi hned rozšíri. Už mám predstavu ako vlastne s kým strávim tento víkend. Tri dni len spolu. Musím mu hned zavolať.
"Oh som rada. Ale žiadne nemravnosti!" povie mi zo žartom
"Neboj" žmurknem na ňu a rozbehnem sa do izby.

Vytočím Benovo číslo a čakám...

*HI WHAT´S UP BABE?*(Čo je zlato?)
*HI...I WANT YOU SAY SOMETHING.*(Čau ja ti chcem niečo povedať.)
*OK LOVE I´M LISTENING.*(Ok láska počúvam.)
*I HAVE A FREE HOUSE OVER THE WEEKEND AND...WANTED YOU TO COME? (Ja mám voľný dom cez víkend a...nechcel by si prísť?)
* OH...SO OK. BUT UNTIL SATURDAY.* (Dobre ale až v sobotu.)
*WELL NEVER MIND TWO DAYS ARE NOT? WELL I LOOK FORWARD. TOMORROW AT SCHOOL.* (Dobre nevadí dva dni stačia nie? Dobre teším sa. Zajtra v škole.)
*OK BABE. I LOVE YOU. BYE.*


Po tomto krátkom ale výstižnom telefonáte nie a nie zaspať. Celú noc som rozmýšlala čo sa vlastne v priebehu niekolkých mesiacov stalo. Stále tomu neverím.
Ešte mi pípne smska. Je od Bena.

*GOOD NIGHT MY SWEET DARLING.*

Aj tebe dobrú môj čokoládový Ben.












Dnes zase krátke pretože mám toho až až a viem je to trochu presladené ale aj také časti musia byť Dúfam že sa vám to bude páčiť. Dalšiu časť sa budem snažiť spraviť cez víkend.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár