"Sadnite si slečna Petrovská. Na konci roka to s vami nevyzerá ružovo. yskúšam vás ešte na konci týždna to bude vaša posledná šnca inak si prvý ročník zopakujete. Je vám to jasné?" spýtavo na mňa naša matikárka pozerá.

Mĺkvo prikývnem a poberiem sa smerom k svojej lavici. Toto vobec ale vobec nieje dobré. Som len v 1.ročníku a už mi hrozí 5 z matiki. A následky budú obrovské.
Hlavu si vložím do rúk a nahlas vzdychnem. Mia si to všimne a jemne mi stisne ruku. Zrazu mi na lavici pristane papierik.

Pozriem odkial prišiel a pohladom uvidím Bena ako ma tými žiarivími očami pozoruje.

*Everything will be okay. Trust me. Love you "

Na okamih sa mi zastavil čas. Srdce mi bije ako splašené a do očí sa mi tisnú slzy. Krátko pozriem na Bena. Pozouje ma. Pozoruje moju reakciu. Chcem niečo urobiť. Ale čo? Ani nad tým nerozmýšlam.
Papier nechám na stole a neuveritelnou rýchlostou sa vrhnem na Bena. Pobozkám ho. Pred všetkými. Keď sa nanho pozriem vidím že je šokovaný. Potom sa však usmeje a bozk mi opätuje. Ak tak pozerám neni jediní. Učitelka a ostatní spolužiaci na nás zazrú a ja sa pomaly,najpomalšie ako len možem pretiahnem do svojej lavice.

"Čo to malo byť?" pýta sa ma Mia s pobaveným úsmevom na tvári.

"Nič. Len som mu verejne vyznala lásku." a vidím že Mia potláča svoj úškrn.

Na plnú triedu sa zasmejem.Matikárka po mne zase zazrie tak potom som už ticho.
Krátko pozriem na Bena. Pozoruje ma. Stále...

 Blog
Komentuj
 fotka
martinqua11  3. 3. 2012 21:36
konecne dalsia cast
 fotka
mishaa93  4. 3. 2012 18:34
Prečo take krátke?
 fotka
marge2  4. 3. 2012 20:09
*mishaa93 nestíham
Napíš svoj komentár