*Bum*
Zase som udrela do zárubne. Neuveritelne ma bolí hlava. Mám riadnu opicu. Čo som komu urobila? No to sa radšej nepýtam lebo je velá vecí čo som nemala spraviť. Sestra sa nakoniec odparkovala k Lukášovi do ich provizórnej spálne kde pred tým bola rodičovská izba. Nuž čo nech využijú. Je Nedeľa. Zajtra škola. Och ako sa mi tam nechce ísť. Nechcem stretnúť Miu,Bena ani nikoho iného. Snažila som sa Mii dovolať ale asi má ešte stále predstavu že som včera JA tá ktorá balila Maca. To on sa na mňa lepil! To on mal chúťky. Bol opilí nemôžem mu to vyčítať.

Je 9 hodín. Idem si zabehať do blízkeho parku. Dlho som túto činnosť nerobila ale tak už by bolo na čase. Ide leto a no...moja postava nieje moc..prítažlivá?

Obliekam si tepláky,tričko,mikinu. Pchám si sluchátka do uší. Nestarám sa o makeup. Načo? Nohy ma zavedú do izby kde spokojne spia Luky a Roňa. Pobozkám ju letmo na čelo. Hodnú chvílku rozmýšlam ale nakonec pobozkám na čelo aj Lukáša. Ved možno budeme rodina.

**********************************************


Po polhodine mám behu až až. Pichá ma v krížoch,rebrách a ledva dýcham. Nemám ani vodu aby som sa napila nič. Nuž jebnutým patrí svet nie? Rozopínam si pomaly mikinu ked v tom si zmyslím že si ešte kúsok zabehnem k jazeru. Neviem niečo ma tam ťahá. Asi chcem zase oživiť tie krásne spomienky s Benom.

Slnko krásne svieti a odráža sa od modrej hladiny jazera. Postupujem pomaly bližšie k hladine. Dotknem sa jej. Je naozaj velmi studená. Sadnem si na kraj svahu a pozorujem len tak okolie. V tom mi niekto zakryje oči a vtisne bozk na pery. Z toho šoku sa nie a nie spamätať. Rýchlo si strhnem ruky z očí a roztrsene pozerám na zjav pred sebou. Je to Ben.

"Hi Beaty" (Čau kráska.)
"Ty?" poviem stroho.

Vobec ma netrápi či mi vôbec rozumel ale teraz vo mne kypí krv. Mám sto chutí mu jednu vlepiť. Čo aj urobím. *PLESK*

Ben sa drží za líco a nemo na mňa hladí. Pozeráme sa navzájom na seba. V tom sa Ben doširoka usmeje a strčí si ruky do vreciek.

"Well...so.." a stále sa usmieva. Asi mu celá táto situácia pripadá smiešna. No nie moj zlatý! Vyvediem ta z omylu!

"Ty hnusný zasraný podliak! Daj mi pokoj počuješ?! Nechcem ťa vidieť ani cítiť! Ničomu nechápem! Nechápem tvojmu správaniu a celkovo tebe! Niesom žiadna americká fiflena ktorá ako si ty zmyslíš bude skákať! Končím s tebou! Ublížil si mi velmi! Daj mi pokoj! A je mi jedno či tomu rozumieš alebo nie! Nájdi si to v slovníku."

Celá červená zo slzami na lícach sa rozbehnem preč.

"Wait!" zakričí Ben a dobehne ma. Tak silno ma drží za ruky že sa mu nemožem vytrhnúť.

"DAJ MI POKOJ!" zakričím najhlasnejšie ako len možem.

"Matty. Please! Listen me!" povie už kludnejšie a odhrnie mi vlasy z očí.

Som ako zhypnotizovaná. Sledujem len ako rýchlo dýcha. Cítim jeho tep. Jeho teplo. Jeho dych.

"I love you...but I've got so much to say" (Milujem ťa ale musím totoho tolko povedať.) a stále mi uprene hladí do očí.

Pritisnem pery na jeho a vychutnávam si túto chvílu.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár