Áno rozhodla som sa sem o tom napísať. Nič výnimočné. Ale to čo sa v jeden deň stalo mne určite sa dnes nestalo nikomu takže....zobudila som sa presne o 6:00 dobre som sa vyspala hned som sa išla najest. Moj rekord o pol osmej oblečená (dlho mi to trvá a už len čakať ((do školy ma totižto vozí sestra kedže ma má po ceste a autobusi...ráno fakt netúžim vidieť tých uchylákov čo tam každý deň sedia)

7:45 Nikde nik. Brat spokojne spí. Ide na výšku škola mu začína až v oktobri (aká nesparvodlivosť!!)

7:58 Už nadávam. A poriadne. Brat sa zobudil a začal sa ma pýtať čo tu robím. Nuž...neviem!

7:59 Počítam každú minútu. Prvý deň a ja dojdem posledná. Zrazu my volá mom že sestra musela ísť niečo vybaviť že po mňa z roboty príde.

8:01 Aká rýchlosť! Mom čaká pred autom a trúbi niaky houmlesák sa nato zobudil a začal niečo hundrad.

8:11 Som pred školou. Ako som čakala.....nikto. Vyletím z auta ale ako som zatvárala dvere tak kytica ((som slušná doniesla som kvety sa mi zasekla vo dverách. Namiesto toho aby som ich otvorila som tak ňou mykala až mi zostali len listy. Fajn pozdravím a idem s tými "kvetmi" do triedy. Novej triedy.

Je mi teplo. Potím sa. Nový začiatok. Prvý deň a už meškám. Ktovie čo si o mne pomyslia.

Zaklopem a pomaly otváram dvere. "Á to si ty už na teba čakáme" a trieda,moja nová trieda sa dá do rehotu. Pekne. A ešte just začne do toho hrať hymna. No to už sa smejem aj ja. Presne na moj nástup začne hrať. Všetci sa šúljú od smiechu na zemi. Jeden si skoro rozbil hlavu o kvetináč

Odovzdám "Kvety" zase smiech. Poobzerám sa po volom mieste. Jediné volné je vedla niakeho chalanaa čo vyzerá ako Ufo.(Bez urážky ale keby ste ho videli) a druhé vedla niakej baby s mastnými vlasmi. Vyberám si chalana. 1oo%!

Sadnem si. Lenže ako si sadám tak moja sukňa (Nieže by bola niaka krátka je taká...normal) sa mi zošuchne až k stehnám. Zase smiech. To už sa červenám až až. Ten chalan vedla mňa sa na mňa zvláštne lepí. Stále pozerám striedavo na tú babu,či ma zachráni a aj na učku niaku plešatú že či mi nechce niečo povedať. Moj pohlad je viac než prosíkajúci. Konečne zvoní. Bola som tam teprve 10 min. A i to bolo dosť! Toto je moja nová trieda?! nuž pekne.

Učitelka nám ešte rozdá klúče od skriniek. Niaky dobrák však polieval kvety a ja drb! celá rozpleštená po celej dlžke som tam ležela aká dlhá taká široká. Niaky chalan ma zdvihol. Usmial sa. Celkom sympatický.

"Dávaj si pozor nabudúce. Ale si velmi vtipná vieš o tom?"

Čo je na tom vtipné že som sa strápnila pred mojou úplne novou triedou?! Končím! Domov idem naštartovaná ako raketa. Toto bol moj prvý deň školy.






Verte nebol moc príjemný:o)

 Blog
Komentuj
 fotka
loveee  5. 9. 2011 20:28
náhodou! dosť zaujímavý deň a ja som si myslela, že sa takéto veci dejú len v dievčenských románoch
 fotka
nepodstatne  5. 9. 2011 20:30
prepáč, ale smejem sa
 fotka
marge2  5. 9. 2011 21:21
v pohode a no nie nedejú dejú sa aj na gymploch a ver ze mne moc do smiechu nebolo
 fotka
mimuska007  6. 9. 2011 16:01
no sranda ... som zvedavá na tvoje ostatné dny v škole ... držím palce a takto si ťa aspoň každý zapamätal už po prvom dni
 fotka
mimuska007  6. 9. 2011 18:51
*oj dni
 fotka
marge2  6. 9. 2011 19:01
napíšem ked budú niečim zaujímavé
Napíš svoj komentár