V poslednej dobe som spozorovala, že veľa Slovenských rádii púšťa do éteru len anglické pesničky, ktoré sú poväčšine na prd. Tie megaultrasvetové intergalaktické spevácke hviezdy tvoria hudbu len na to, aby ich kontá pribrali nejaké tie milóny, ktoré aj tak darujú pred smrťou unicefu, alebo nejakej ďalšej podvodnej organizácii. Žiarivý príklad je novodobá popová hudba. Chalanské skupiny ako 1D, Union J a neviem aké ďalšie sú len mašiny na peniaze. Stovka ľudí okolo samotnej úspešnej skupiny z nich profituje. A samozrejme malé dievčatká sa do tých "krásavcov" z 1D zaľúbia ako Američania do Big Macov. To isté je J. Bieber. A ešte budú malé deti útočiť na iných ľudí, ktorí majú na týchto pseudo umelcov podobný názor ako ja. No nie je to choré? A z tých malých dievčat profituje samotný "umelec" a jeho štáb. Skúšali ste si preložiť texty tých skladieb? Buď spievajú o láske a o tom ako ich niekto podviedol a polovicu textu tvorí- ooo, uhh, ohh, wooou a ďalšie zmysluplné vety. ( Alebo aj o tom aký sú nadržaný)
Preto sa pýtam či už vymreli ľudia, ktorý preferujú rock alebo niečo lepšie ako tieto uškriekané kreatúry, z ktorých budú o pár rokov prefetovaný, vymletý, okukaný blázni. Skupiny ako Slipknot, Stone sour, Avenged sevenfold, Nirvana, Metallica, Three days grace majú tie najväčšie hity všetkých čias (veľa legiend som vynechala). Nepoznám nič lepšie než chrapľavá rocková balada. 10% z pesničky tvorí scream a speváci majú HLAVNE kvalitný hlas a nie anjelský xicht.
Žiadny playback, čistá, kvalitná hudba.
Skúste si porovnať zaľúbený text Biebra a Rockovej skupiny..ten rozdiel je veľmi veľký. Najhoršie však je, že rádiá hrajú len hollywoodske sračky. ...Kedy dajú priestor aj spevákom?

 Recenzia
Komentuj
 fotka
natyfuckingo  26. 10. 2013 22:19
zas aj rockové veci môžu byť sračky
ale aj keby, mám rada tú hudbu, kvôli nástrojom

a tak jak čítam, napadlo mi.. spevák z Avenged Sevenfold veľmi dobre spieva, asi jeden z najlepších spevákov, čo som kedy počula
 fotka
manymeny  26. 10. 2013 22:23
@natyfuckingo a počula si už speváka Stone Sour? Corey Taylor myslím, že tak sa volá. Samozrejme, že áno. Hlavne začínajúce Slovenské rockové kapely, čo sa snažia po ang. spievať. To je väčšinou katastrofa. Myslela som tie známe rockové kapely.. tie, čo som napísala. Od žiadnej z nich som nepočula vyslovene otrasnú pesničku..
 fotka
natyfuckingo  26. 10. 2013 22:28
samozrejme, ale radšej mám piesne od Slipknotu
áno.. zas ja nemusím vždy nejaký extra hlboký text (vtedy si púšťam Murderdolls), ale musí to mať niečo do seba
 fotka
manymeny  26. 10. 2013 22:32
@natyfuckingo presne .. veď spevák slipknotu a stone sour je ten istý človek ...ale zaujímavé je že slipnot taký strašní tvrďasi a dali najjemnejšiu baladu akú som kedy počula... snuff..ak poznáš
 fotka
natyfuckingo  26. 10. 2013 22:37
samozrejme, to viem
poznám, kto pozná Slipknot tak pozná hlavne piesne ako Snuff, Psychosocial, Before I Forget, Vendetta, Sulfur a také tie známejšie
 fotka
natyfuckingo  26. 10. 2013 22:37
a Duality!
 fotka
manymeny  26. 10. 2013 22:41
hmmm takže sa ide sťahovať díky
 fotka
midnight  27. 10. 2013 00:20
rádiá hrajú pop pretože je oničom a práve vďaka tomu nie je ničím dosť špecifický na to aby niekomu vyslovene vadil. takzvaný lowest common denominator. bohužiaľ.
bohužiaľ to v médiách platí všeobecne, aj čo sa týka najúspešnejších kníh a filmov (a hier), whatever...
 fotka
charis  27. 10. 2013 00:58
ja len, že čo sa týka slipknotu, nikdy sa neviem rozhodnúť či ma viac ťahá z tých jemných snuff alebo Vermillion pt. 2, oni sú obe tak smutno krásne.

A že ľudia ktorí preferujú tvrdšie žánre hudby určite nevymreli, len sa schovávajú pred tým nátlakom diskohudby pre masy čo sa valí všade okolo
10 
 fotka
cathy  27. 10. 2013 01:41
Ja budem teraz mega extra trápna, ale ja sa musím podeliť....som videla Union J naživo!!! aaaa. Teda, nevedela som kto to je dokiaľ som si ich potom ako som sa prervala do prvej rady nevygooglila, ale bola som happy z celebrity (Ok idem si dať facku

Nechápem načo máš zapnuté rádio, televízor alebo inú komerčnú blbosť keď ti to vadí. Ja žijem v tom, že všetci počúvajú dobrú hudbu, ale to sa asi pohybujem medzi super ľuďmi.
11 
 fotka
loveistheanswer  27. 10. 2013 02:14
mašiny na peniaze tu boli aj pred 20timi rokmi (New Kids On The Block, Backstreet Boys, Boyzone, Caught In The Act, Spice Girls, Worlds Apart... a samozrejme všetky euro dance duá a kapelky, ktoré v tom čase jednoducho fičali...)
12 
 fotka
manymeny  27. 10. 2013 10:17
@cathy počúvam iba preto, lebo ráno som často zaspávala do školy keď som som si vždy po zazvonení budíka povedala-ešte 5 minút.... a tak som to vyriešila tak, že po prvom zazvonení zapnem rádio a to mi nedovolí zaspať. Nakoniec ma to vyženie z postele. Ale práve to je blbé že nenájdem stanicu, ktorá nehrá somariny.
13 
 fotka
luxie  27. 10. 2013 10:22
Som rada, že nepočúvam rádio a nemusia ma trápiť takéto veci Kapely ako 1D tu vždy boli a budú, dobre sa z toho zarába, viac sa nerieši. A keď fanynky vyrastú, objaví sa ďalšia kapela pre ďalšiu generáciu, tak ako kedysi boli Backstreet Boys, Blue, Tokio Hotel a podobné veci.
Radšej by som upriamila pozornosť na niečo dôležitejšie
14 
 fotka
manymeny  27. 10. 2013 10:48
@luxie hmm...nepodstatné veci sem patria...načo budem vypisovať ako nás okráda vláda? Veľa mladých ľudí vie ako to chodí v tomto štáte. Ja by som si od nikoho neprečítala taký blog, keď sa chcem večer odreagovať a nemyslieť na dôležité veci.
15 
 fotka
luxie  27. 10. 2013 10:54
@manymeny Veď nehovorím aby si písala o politike, len hovorím, že plačeš na zlom hrobe a nad hlúposťou
16 
 fotka
manymeny  27. 10. 2013 11:05
@luxie predsa píšem len to, čo som si všimla. Nikoho nenútim čítať to, čo píšem. Ak hľadáš niečo naozaj podstatné, skús inú rubriku
17 
 fotka
poke  27. 10. 2013 11:10
Screenshot
18 
 fotka
poke  27. 10. 2013 11:17
alebo keď sme pri tom rocku

Screenshot
19 
 fotka
manymeny  27. 10. 2013 11:23
@poke no neviem prečo, ale skôr ma to ťahá do tých novších
Screenshot
20 
 fotka
poke  27. 10. 2013 11:28
-.-
21 
 fotka
kittyboo  28. 10. 2013 09:15
dalsia co si mysli ze jej nazor o hudbe je najlepsi na svete ? kedy sa ludia naucia respektovat to ze kazdy ma inny vkus a napriklad ja osobne by som z tych kapiel co si vymenovala dostala asi zachvat zvracania. to co ty povazujes za hudbu ini mozu povazovat za odpad a naopak.
a lezu mi na nervy ti samozvani odbornici ktori si myslia ze iba to co pocuvaju oni je super.
+ skus si pozriet ako sa bieber stal tym cim je teraz. nebol v ziadnej superstar ani xfactore, proste bol uplne obycajny chudobny 13rocny chalan ktory sa nahraval na youtube a vsimol si ho producent. myslim ze na to aby si ta vybral producent na YT spomedzi asi milion dalsich co sa tam nahravaju, potrebujes aspon kusok talentu. (myslim ze pri 1D je to torchu ine lebo oni boli doslova vytvoreni), ale bieber bol uplny chudak, navyse vtedy teda vobec nevyzeral nejak extra vynimocne a aj tak ho uz vtedy tie fanynky zrali cize mi pride to spominanie biebera v kazdej debate o hudbe trochuu odveci, kedze si myslim, ze su aj omnoho omnoho horsi umelci. ale tak jasne ludia co ho maju naveky v skatulke nikdy nezmenia nazor.
22 
 fotka
manymeny  28. 10. 2013 18:04
@kittyboo keď sa ti nepáči hudba o ktorej som písala, tak načo komentuješ? jednoducho si pozri inú stránku. Ja nepotrebujem vedieť tvoj názor, keď si nepochopila o čo tu vlastne ide. Kritizovala som pop. Že je na jedno kopyto a nič ti tá hudba nedá. Text je hrozný pre toho, kto v hudbe niečo hľadá. A k tomu Bieberovi. Mala som ho rada, keď som bola menšia, avšak vidím, čo spieva. Jeho prvý song "baby" ma úplne očaril, no potom som prišla na to, že to bolo vytvorené len aby mohli z toho profitovať. A fakt mi jeho hlas pripadá príšerne zženštilí. A že nevyzeral extra výnimočne? Prečo ho potom baby žrali??? A prečo si napísala fanynky? Nemôže mať aj fanúšikov mužského pohlavia??? a že kto ho má zaškatuľkovaného ..PS: svoj hudobný vkus nikomu nevnucujem. Len vyjadrujem svoj názor..tak o čom??
23 
 fotka
kittyboo  28. 10. 2013 18:44
myslim ze ked pridas nieco ako blog, mala by si ocakavat aj odozvu a nie len taku ktora vyhovuje tebe. a neber to ani urazlivo, myslela som to uplne v pohode. nic na teba osobne.
a vsetci vedia ze jeho fanusikovska zakladna su 99% dievcat, aj on ked nieco pise na twitter vzdy je to pre "girls" takze neviem co sa chytas za slovicka.
24 
 fotka
manymeny  28. 10. 2013 20:42
prečítaj si prvú vetu v tvojom prvom komentári... a potom mi napíš že neber to osobne .. veď Bieberova sláva a všetko okolo toho je iba kvôli dievčatám, ktorým sa páči...to je jasné..beriem tvoj názor... každý ma nejaký
Napíš svoj komentár