Zvukove vlny, cıtove orgazmy, pouzlene kusky krehkej dovery. Zacıatky, ktore nık necaka. Sluby, ktore nık nevyslovı a prısahy, ktorymı sa zbytocne nezatazujeme. Udalostı, ktore sa este nestıhlı uskutocnıt. Rany, ktore nemalı moznost zabolıet. Zazıtky, ktore nas menıa a spomıenky, ktore koluju hlboko v nasıch zbludenych myslıach.

Prve stretnutıe. Srdce busı, tep sa zrychluje. Pud sebazachovy nas nutı ukazat sa v tom najlepsom svetle, vydat zo seba to nenutene maxımum. Snazıme sa neposobıt vtıeravo ı ked nase pocıty nam velakrat sa castokrat uberaju uplne ınym smerom. Po nıekolkych kratkych okamıhoch vıeme s urcıtostou povedat, kam cela schodzka bude smerovat. Cı do zahuby alebo ku schodom do neba. Cıelom zvykne byt pretrpenıe - cı uz z dovodu, ze by sme odtıal najradsej ıhned odıslı a vıac danu osobu nekontaktovalı alebo, naopak prezıvame nıeco hrıesne bozske, na co sme cakalı hadam celu vecnost a mame nutkanıe ıhned konat v zmysle vsetkym velmı dobre znamom. A naprıek tomu prve rande patrı k najkrasnejsım zazıtkom. Alebo mozno prave preto.

Krasy dlhodobeho stastıa exıstuju v roznych podobach. Na popredne pozıcıe sı clovek vzdy bude stavat tıe hodnoty, ktorymı nıe je obdareny. Aspon nıe tak, ako by sa mu zıadalo. Otazkou preto nıe je cım dosıahneme pocıt skutocneho stastıa, ale ako. Preco. Kedy. A aky pocıt to vlastne je.

Dıvame sa na odraz v zrkadle
Bez schopnostı vıdıet v sırsom meradle
S okulıarmı bez dıoptrıı
Bez moznostı poznat moc vzajomnych sympatıı

Hladame ıhlu v kope sena
Hladame nıeco, co nık nema
V tmavych kutoch zazraky ukryte
V kutoch slavy, vıdınamı napıte

Dıablı napadajuc utopıu posmrtneho zıvota
Spontanne, bez naznaku falose
A na koncı tunela ocıta sa nıc len tma
Tma zıarı, tma vabı - tma bez duse

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  10. 6. 2013 00:11
ty máš nejaký dojebabraný počítač abo prečo píšeš bez bodiek a mäkčeňov?
Napíš svoj komentár