Som tu. Existujem, nezmizla som. Zijem len v akomsi paralelnom vesmire, v ktorom sa zlo meni na dobro s kazdym dalsim poharikom a utek od vsetkych je jedinou moznou zachranou pred priserou zvanou pravda.

Neviem, kto som. Tak dlho som zila v sebaklame, ze sa obavam skutocnej zmeny samej seba. Mozno iba dospievam. Mozno si iba zacinam uvedomovat, ze som strojcom vlastneho stastia.

Otazkou je, preco mam take tmave myslienky. Zivot je krasny a taky kratky lutovanim niecoho, co beztak nemozem zmenit. Je cas zahodit tuto nedavnu minulost za hlavu a aspon sa pokusat ovplyvnit svoju buducnost.

Citim sa sama, citim potrebu mat pri sebe chlapa, ktory ma bude mat rad a bude ma hladkat ako male dieta. Niekedy sa tak totiz citim. Ako bezmocne nevinne babatko, ktoremu len treba vysvetlit, ako to vo svete chodi, aj ked ono tomu prinajlepsom vobec nerozumie a v horsom pripade vas nepocuva, lebo zaspalo pocas vasho jemneho hladkania a objimania.

A potom sa chcem zobudit ako krasny motyl, ktory sa pocas noci vyklul z tej naivnej larvy. A stale tuzim po jeho pozornosti.

Len netusim, koho inspiraciou sa stanem.

 Blog
Komentuj
 fotka
husky  23. 10. 2012 23:25
vela stastia v hladani!
 fotka
mrjimmy  23. 10. 2012 23:28
prečo všetci dávajú svoje šťastie do rúk druhých?
 fotka
midnight  23. 10. 2012 23:50
"Citim sa sama, citim potrebu mat pri sebe chlapa, ktory ma bude mat rad a bude ma hladkat ako male dieta. Niekedy sa tak totiz citim. Ako bezmocne nevinne babatko, ktoremu len treba vysvetlit, ako to vo svete chodi, aj ked ono tomu prinajlepsom vobec nerozumie a v horsom pripade vas nepocuva, lebo zaspalo pocas vasho jemneho hladkania a objimania."



...je trápne keď som chalan o 5 rokov starší než ty a mám chuť tam len pomeniť pohlavia a hodiť si to na webku?
 fotka
tobje  24. 10. 2012 18:40
dosť dobré
 fotka
lubobs  24. 10. 2012 23:28
@3

?
Napíš svoj komentár