Hmmm ako začať ... človek by to bral športovo, každému sa to raz vráti ... no dobre vráti, ale ako vráti .. niektorý ludia čo žijú tuto, sú na moj vkus moc divný.

Istú dobu sa idú doslova posrať len aby boli s tebou. Volajú ťa von existuješ len ty. O nejaký ten čas si nájdu lepšieho kamaráta a ty si už len do počtu. Vypočítavé svine

Je pravda, že za väčšinu si môžeš aj sám. Ano každý má chyby. Lenže toto je moc. Ked som videla a aj počula, ako sa vlastné najlepšie kamarátky navzájom ohovárajú, prišlo mi zle. Je naozaj vzácnosť mať dobrú kamarátku !! Kto ju má môže byť vdačný !

Mám tiež česť spoznať pár "svín" a ja ako taká naivná krava cupitám za nimi furt .. Občas sa na seba aj hnevám. Nechcem, ale sedieť furt doma :/ .Už aj rodičia hovoria, že zachvílu mi stolička k zadku prirastie

Tak to je asi všetko, dakujem ak si to prečítate a vyjadríte svoj názor v komentároch

 Blog
Komentuj
 fotka
erika178  15. 3. 2011 20:53
Poznám to veľmi dobre každý má takéto obdobia to prežiješ hlavu hore
 fotka
malina1  15. 3. 2011 20:59
 fotka
gwendolyn  15. 3. 2011 21:14
hovoríš mi z duše... mala som dlho najlepšiu kamošku už od základky a odvtedy si našla chlapa, tak začala klamať atď a proste ma zradila... a nie len ona...s ďalšou sa už 3 roky nerozprávame a pritom sa rovnako tvárila že aké sme kamošky... nakoniec asi pred pol rokom som zistila že ina kamoška je moja naj, a fakt stojí za to.. a to som si uvedomila až teraz.. tak nevešaj hlavu, príde kamoška ktorá bude stáť za to!
 fotka
vercuk  15. 3. 2011 21:32
mám 18. za sebou asi tri ,,naj" kamošky... Po tejto tretej som si povedala že naj kamošky asi neexistujú. Neverím, že sa dokážu baviť, priať jedna druhej len to naj. že sa neohovárajú. Neverím na tieto pseudokamarátsva...
 fotka
avoktizapka  22. 3. 2011 14:37
Poznám a tiež za nimi cupitám
 fotka
goldenr  9. 4. 2011 12:36
ja to v poslednej dobe tiež riešim, stále nad tým rozmýšľam. DOBRÝCH kamarátov je fakt málo, takých tých skutočných. A počuj, nerob im poskoka... osamostatni sa..
 fotka
sweetheart275  9. 4. 2011 13:36
Také dve sa obrátia ku mne keď potrebujú pomoc s domácou, alebo keď sú samy........ale inak? ohováračky a tak. Takže keď chcú využívať treba povedať NIE!
 fotka
goldenr  9. 4. 2011 17:00
@sweetheart275 hej, určitá spolužiačka na D (ved vieš) sa nechá využívať, každému dáva DÚ len aby sa s ňou aspoň kus bavili, aby na ňu nenadávali. Ale ja nedám nikomu čo pre nich robím tie domáce či pre seba?? no a radšej nech ma nemajú radi, nech na mňa hrešia ako by ma mali využívať...
 fotka
santoss  3. 1. 2012 10:34
Kamarati su vynimocne zjavenia a tazko sa hladaju. Obcas ich clovek stretne na ceste a potom mu ostanu v srdci. Malo by to byt vzajomne.
Napíš svoj komentár