Prišla som o 12 domov,nafarbila som hojdačku,nafarbila som skleník...včera som si nafarbila tričko a už neni akosi čo farbiť.

Farbím preto,lebo sa neučím. A neučím sa preto,lebo môj systém nechce akosi naštartovať. Dúfam,že sa to vylepší,lebo inak môžem cez akademický rovno odfrčať na týždeň na Kamčatku,troška sa budem slniť a bude to mať rovnaký účinok ako keď sa v poslednej dobe skúšam niečo naučiť.Vždy to ale skĺzne do roviny dívania sa na zošit,potom listovania v kalendári a nakoniec sa na to aj tak vykašlem. Vlastne keby si vyrazím na tú Kamčatku,aspoň by som komisii možno mohla povyprávať nejaké zážitky o kamčatcoch a tak...keď nič iné.

Faaakt dúfam,že moja situácia sa zlepší,lebo inak bude matura z bioly len o otázkach bez odpovedí a noska hotový kolaps učiteľky.

Hiiiii začnem farbiť chodníky?

schéma mojich odsekov ,F,F,H...maturanti,to si zapamatajte!Keď nebudete vedeť akú prosodiu využívali štúrovci,aspoň si spomenete na toto...pomôcť vám to nepomôže,ale aspoň...si na mňa spomenete

 Blog
Komentuj
 fotka
chuchyalchucha  27. 4. 2007 18:01
dodji k nam..chodbicku treba nafarbit
 fotka
kamili0  27. 4. 2007 18:04
Nieco podobne prezivam aj ja... Radsej by som makal niekde na stavbe ako ucil sa tie kraviny...
 fotka
cmuk123  27. 4. 2007 19:46
no aj ja ucim vsade mozne inam len nie na kniohy ale pravda som prvacka mno .,D
 fotka
koizuzik  27. 4. 2007 19:47
Ty aspoň robíš užitočné veci, keď sa neučíš, ale ja...prespím, čo sa dá...len dúfam, že 28.5.sa mi podarí na čas prísť na MS z chémie a šťastná budem, keď odtiaľ 8.30. odídem s pocitom, že som to snáď len spravila....držím palce a pri Štúrovi si určite spomeniem
 fotka
ikonka  28. 4. 2007 09:30
mária..veru

šak čo sa bojíš, my sme už po včerajšku zmaturovali, tak sa vykašli na NOSku...



a sa mi strašne ľúbi veta : "Farbím preto,lebo sa neučím"



to ja z Malého Princa ten alkoholik..vieš, nie?
 fotka
magaman  29. 4. 2007 22:15
Nechces aj nam nafarbit sklenik? Bo ma to pozajtra caka a lenivost nadovsetko
Napíš svoj komentár