Stalo sa ti niekedy že sa ti niekto veľmi páčil ale nedokázala si mu to povedať? Vždy som mala strach že keď sa to budem snažiť naznačiť alebo možno aj povedať bude sa mi smiať. Teraz som konečne zistila že je určite lepšie povedať to čo cítiš.
Toto sa nestalo mne , ale mojej najlepšej kamarátke Katie ,ktorá je z Ameriky, keď bola na dovolenke s rodičmi na Kube. Stretla tam naozaj velmi pekného a inteligentného chalana. Katie bola do neho úplne zbláznená. Ja to viem pretože mi vypisovala každý večer sms-ky že tam stretla nádherného chlapca. Nedokázala mu to povedať. Až keď sa vracala domov prišla jej sms-ka .Písalo sa v nej ,že je mu ľúto , ale nedokázal jej povedať že sa mu páči. Dopadlo to dobre pretože Katie ja na tom finančne veľmi dobre a hneď potom dala po neho poslať lietadlo. Teraz s ním chodí dva roky a myslím že im to aj vydrží. Aj keď na tom asi určite nie tak finančne dobre ako moja kamarátka, keby to povedala hneď na rovinu,tak by s tým nemala žiadny problém.Je treba mu to povedať.

Podľa mňa je určite lepšie sa s tým niekomu zveriť ,pretože sa budeš cítit oveľa lepšie .Skús sa s ním o tom porozprávať. Nemôžeš tým nič stratiť iba získať.Ak tvoje city nebude opätovať tak povieš že ostanete teda len kamatátmy.

Určite nezáleží ani na váhe ani na výzore ani dokonca to čo nosíš na sebe,ale na tom čo nosíš v sebe.

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  21. 2. 2008 10:02
Úplne s Tebou súhlasím...!!!!.....Netreba to v sebe dusiť..ale je dobré to povedať..aj za cenu odmietnutia...perfektný blog...
 fotka
christianoerwen  21. 2. 2008 10:09
Perfektný blog... máš pravdu nejde o výzor, ale o vnútro človeka.
 fotka
mixelle  21. 2. 2008 10:13
hej ako .. je to pekné.. ale poslala ponho lietadlo? neni to troška prehnane? to ako on sa všetkého vzdal.. a tralalá nestupil do lietadla.. a fičal si do takeho zapadakova? ako kuba neni dáka vyhra... ale zase toto? čo jeho rodinma?
 fotka
maximalistka  21. 2. 2008 11:13
Romanticky pribeh z rozpravky...Nemyslim,ze je to celkom pravdive,ale ved dobre Vies,ale nie vzdy sa to oplati dotycnemu povedat. Lepsie je skor to povedat naj kamoske...Ta s tym mozno nic neurobi,ale aspon sa ti ulavi,ze si to niekomu povedala...A az ked clovek nadobudne tusenie,za aj ty nie si tak celkom lahostajna tomu druhemu,vtedy je good mu to naznacit...Nemusi to byt slovne,ale skor mimikou,gestami...Aby aj ten druhy pochopil,ze ma u teba sancu...Nemyslis,ze je to tak vhodnejsie?
 fotka
janulka3112  21. 2. 2008 11:32
heh, peknučký blog... určite máš pravdu, môžem s tebou len a len súhlasiť...
 fotka
pukynka_15  21. 2. 2008 11:35
...Pekne si to napisala... mam podobny nazor..iked ja napriek vsetkemu nedokazem dotycnemu povedat co k nemu citim..
 fotka
18hangar18  21. 2. 2008 11:54
a asi by nedavalo zmysel keby sa ti zacal smiat ten ktory sa ti paci, lebo by sa vysmieval z toho ze je pritazlivy
 fotka
kikuska1  21. 2. 2008 14:11
no je to pravda....ale prekonat ten strach
 fotka
maggynka  21. 2. 2008 14:49
podla mna strach moze vela naucit.a nielen ja mam tento nazor pretoze ak sa strachu postavis tak ho skorej prekonas ako keby si sa mu nachal uplne pohltit.aj szrach je dobra vlastnost.
10 
 fotka
quixinka  21. 2. 2008 16:36
No, ja budem asi jedina, co tu nesuhlasi... Je to pekne, ked sa odvazis, ale ja neviem. Zazila som si to niekolkokrat. A to obojstranne. Ked uz naberies tu odvahu, ale stretnes sa s odmietnutim, alebo naopak, musis niekoho odmietnut, mozete si potom obaja slubovat, ze ostanete skvelymi kamaratmi a nic sa nezmeni, ale zmeni sa vsetko. A ide o to, nakolko ti na tom druhom zalezi, pretoze to nie je lahke sledovat,ako sa pomaly navzajom vzdalujete.
11 
 fotka
ivuska282  22. 2. 2008 14:28
Moc sa mi to pačilo,aj ked si myslim ze to moc neni pravda ale je too fakt pekne.Prekonat strah je velmmi velmi tazkee,ak si si nneni na stopro isty ci ta aj ten druhyy ce.Mozes tim vela stratit ale aj ziskat ked sa ti to podari prekonat.
Napíš svoj komentár