No nebolo mi úžasne ? Týždeň v mojom bordeli a smrade ,
čo som vyzliekol som hodil na zem ked som šiel spať len som to zvalil s postele všetky haraburdy na sebe, cigaretka na balkóne kedy sa mi len zachcelo aj o tretej ráno , frajerku som videl tiež kedy som chcel a robil som si ňou čo som chcel lebo som mal kde na mojej úžasnej smradľavej izbe plnej bordelu . Absolutne žiadna buzerácia, robil som si čo chcel a žil jak chcel nikto mi nediktoval kedy mam jesť a kedy nemám, nikto nehovoril že nemám búchať dvermi alebo ich zatvoriť a nikto mi nepovedal že som drzí.

Neboli žiadne , príkazi , zákazi iba večer menšie oslavi a občas aj väčšie zodpovednoť akurát za seba a svoju izbu a čo je hlavné bolo to bez rodičov. Každý jeden posraný deň ktorý som bez rodičov si nenormálne užijem. Každý deň bez buzerácie o abolútne nezmyselných somarinách ako je napríklad zatváranie dverí alebo chytanie klučky, posúvanie skrine a ostatných k životu nepotrebných maličkostiach bez hlbšieho významu a s žiadnou podstatou.

Ani postlať som si nemusel no jak fajne mi bolo, a kde som bol ? Na lyžiaráku. Učitelia sa popili a mali všetko v piči a kým sme nerigali alebo zo svahu nemali noh dolámané boli spokojný. Nikto nerobil až také somariny čiže každý bol spokojný. To bol chill poobede so slniečkom na balkóne si pokurkávať jednu za druhou , smiať sa s kamošmi , občas zalyžovať , večer pripiť a vyznávať si lásku s frajerkou ked viete čo myslím.

A teraz? To čo má znamenať? Zmena s raja do pekla taká hnuná facka. A najhoršie je že stále ked sa vrátim domov sa nikdy necitím ako doma , či už sa vrátim zo školy , z vonku , z dovolenky .Nie necitím sa ako doma. Skôr tak adoptovane.

Včera som mal narodeniny. To je hotová katastrofa každý rok. Postav sa do obývačky , mi ti prinesieme tortu, potom ju sfúkni , každy sa s tebou odfotí, každý ti zablahoželá , ako vždy dostaneš tú istú finančnú čiastku a skončí to pri srkaní džúsu a uvedomovaní aké to je na nič a že zas sa nič mimoriadne nestalo a nemám žiadne prekvapenie . Nenávidím svoje narodeniny a s toho istého dôvodu nenávidím aj Vianoce. Teraz sa mám aspoň o dôvod viac opiť to je celkom pozitívne na narodeninách ked som starší.

Milujem prekvapenia , spontánnosť , srandovné nápady . Nemám rád nie a vylučujem ho zo svojeho slovníka. Skôr prečo nie, to je lepšie. Som presný opak každého člena mojej rodiny. 20 rokov tých istých 10 receptov na obed 5 receptov na večeru a 3 na koláč. Stále tie isté veci na narodeniny a to každého narodeniny a Vianoce sú pre mňa postrach. Každá blízka osoba ktorú mám s priateľov vymýšľam im čo najlepšie prekvapenia na narodeniny , čo najuletenejšie veci, alebo im dám darček bez dôvodu . Darček bez dôvodu je super vec. Väčšinou to je pre moje dievča nejaka romantická konina lebo úprimne so veeeľmi romantický človek alebo pre moju kamarátku ktorá je rovnako uletená ako ja.

S výnimkou môjho dievčata ktoré ma občas dokáže prekvapiť som nič prekvapivé nedostal , u mňa doma nič prekvapivé nezažil a mimo môjho domu nič prekvapivé nejedel. Milujem cestovanie a chodenie po vonku a neskoré príchody domov lebo môj pravý domov je tam vonku. Svet a nový ľudia sú môj domov a rodina, a tá rodina mi dáva najkrajšie darčeky ako je západ slnka , vidieť motýľa ako lieta alebo ked môžem pocítiť jarný vánok na tvári a preto si užívam každú chvíľu. Vnímam a čakám čo dostanem .

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár