Cítim sa ako taká luxusná potápajúca sa lod. Fakt sa cítim ako Titanic. Najprv som len plával kričal že ma nikto nepotopí a robil som si čo chcel. Možno to niesu až také strašné veci také tie cigarety a alkohol ,
ale priznajme si , niesu to ani dobré veci.Niekedy som bol vysmiaty chlapec čo s pozitívnou energiou kráčal po meste a teraz je zo mňa kôpka depky a neštastia ktorá stále na niekoh bľačí. Potápam sa.

Ja nenormálne namyslený týpek sa oháňam tým že ma nikto
nedostane že všetky názori sú mi ukradnuté ,
ale ja som sa dostal sám.

Ako som sa dostal s prístavu ? Bolo to pred pol rokom,nie viac o pár mesiacov viac. To by ste ani neverili bola to ozdravovňa, Bardejovské kúpele. Tam som tak trošku začal fajčiť. Neviem ako. Nemám ani tušenie ako. Najprv jedna ciga od kamarátky , potom druhá,tretia,štvrtá a potom mi kúpila balík a bol som v tom. Odvtedy mám balík skoro stále . Ide to strašne do peňazí a mal by som prestať aj kvôli astme. Mal by som.

Pozrite na neho to je ten týpek, pozrite s ním je každy piatok sranda , uplne žijeme na maximum , nečakáme čo to dá rovno si berieme. Chľast ? Asi tiež vyše pol roka dozadu a odvtedy často. Viete ako chodia piť prváci s tretiakmi.Tak toto. Jeden piatok, druhý piatok , tretí. Potom občas dvoj až troj týždňové pauzi niekedy aj celý mesiac a niekedy tri dni za sebou ked sú prázdiny. A čo je so mnou ked pijem ? Možno sranda ale na ľudi ktorý sú mi blízky som hnusný. A nervozný a naštvatý a vymýva mi to mozog. Cítim sa úplne vymleto. Buran, sedlák, žena zrob mi jesť.

Bola to čistá facka od asi vesmíru. Potápam sa. Strácam sám seba a niesom štastný. Hľadám raj v pekle. Len tak sedím a som opitý a fajčím. Nie už nechcem. Nie už nemôžem. Ja s tým končím. Teraz.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár