Daj si! Čo sa robíš, jasné že budeš! Ach tak dobre, ale len jeden.

Prečo ľudia vlastne pijú? Do istej miery je to fajn, uvoľňujúci pocit smiech... Ale čím dlhšie človek pije, tým ťažšie nachádza mieru. Hranicu, po ktorú je to fajn a za ktorou sa človek zákonite začne chovať ako chuj. Blbé reči, agresivita, hádky, krik, plač, rozliate poháre, rozbité kolená, ovracané topánky, červené víno stekajúce popod dvere ako krvavé pramienky.

Opití ľudia robia veci, ktoré by triezvi neurobili. Sú „odvážni a bezprostrední“ je s nimi „sranda“. Nie je to vlastne úbohé? Niekto behá holý na stanovačke pri jazere, ostatní sa smejú a majú ho za hrdinu. Niekto kope do smetiaku, ostatní sa smejú a majú ho za hrdinu. Alkohol robí z ľudí hovadá. Prečo sa dobrovoľne hádžeme na úroveň hulákajúcich magorov?

Myslíme si, že nie sme dostatočne spoločensky začlenení a máme pocit, že alkohol nám k tomu pomôže? Nuž, možno krátkodobo. Opijeme sa s novými ľuďmi, kým sme opití zdá sa to fajn, ale keď sa ráno zobudíme tak sa nám chce vracať z toho, čo sme to preboha dorobili. Pár dní nám je fyzicky a psychicky zle. Potom sa to nejako vstrebe a pri najbližšej príležitosti ideme piť zase.

Prečo? Pre ten uvoľňujúci pocit pri štvrtom poldecáku vstrebávajúcom sa do krvného obehu. Preto, že zážitky z chlastačky sú vždy také populárne. Preto, že je také ťažké ísť von v piatok večer a len tak sa na triezvo pozerať na všetok ten chlast naokolo.

 Blog
Komentuj
 fotka
soraya  16. 10. 2011 18:50
a potom sú tu ešte tie divné indivíduá, ktoré nepijú alebo pijú veľmi málo a tí sú pre niektorých looseri, pre iných hrdinovia, pre ostatných obyčajní ľudia
 fotka
acvd43xa7w  16. 10. 2011 19:13
hmm, je to tu pol dna, ze ma tu este nik netagol ale tagujem @n0win0u chcem od neho, aby objasil dovody, preco chlonce
 fotka
n0win0u  16. 10. 2011 20:09
@miree ja nepijem...
Napíš svoj komentár