Kleopatra nazývaná aj Klea!

Aby ste si nemysleli ,že máme doma egypstskú vládkyňu tak vám to pomaly vysvetlým.

Kleopatra je náš psík...Bernský salašnícky pes s PP. Voláme ju Klea kedže vykrikovať na ňu Kleopatra poď k nohe by bolo tak troška viac "zdĺhavé". Má už 3 roky ,ale stále je to malé a milé 50 kg šteniatko ,ktoré keď na vás skočí juj...

Klea k nám zvýtala v roku 2005 v marci ako milé trojmesačné šteniatko.
Ako prvé čo nás na nej zaujalo bol jej zmysel pre "česť". Už od malička to bolo veľké šidlo,ktoré malo oči s ktorými vám vedelo zlomiť aj srdce. Vďaka nej som mala na rúčkach malé otlačky jej zúbkov,niekedy mi to pripadalo ako keby si na mňa vyšila svoj monogram Zničila zopár topánok, skoro všetky kvety a poškrabala nám podlahu, ale aj tak sme ju mali všetci radi a doslova sme ju rozmaznávali. jediný kto s tým nesúhlasil a vďaka komu poslúcha je jej Pán ,ciže moj brat. Od malička bol na ňu prísny a nie až tak zhovievavý ako my. Niežeby ju bil...aj on sa s ňou vedel poriadne zahrať.

Kleykinim najlepším kamarátom bol náš prvý psík Falco. Bol to podľa mojich rodičov "bastard" ,ale ja a moj brat sme prišli na to ,že to je plemeno Eurauzér.
Aj keď nám nechcely uveriť my sme to vedeli ,že to nebude obyčajný špic.

Pekne poporiadku vám vysvetlým ako sa u nás ocitol.
Raz po zhromku sme šli ja a moja rodinka domov. Keď tu zrazu psík podobný špicovy sa nám priplietol do cesty a nasledoval nás celú cestu. Keď sme prišli domov samozrejme ,že sme vedeli o tomto "čiernom pasažierovi". vydeli sme ,že je veľmi hladný tak sme ja a moji bratia prehovorili rodičov aby sme mu dali žrať. A vážne s veľkou radoťou sa pustil do žrádla a bol nám za to veľmi vdačný. Celý sme boli štastný ,že máme doma psíka a rozmyšlali sme ako prehovoriť rodičov aby sme si ho mohli nechať. Urobil to aj sám keď sa ním doslova zalíškal. Vysvetlým to polopate. Mno...hrali sme sa s ním keď už neviem koho napadlo hádzať mu loptu. Tak sme mu ju hodili a aj sme zistili ,že vie nosiť loptu a úžasne sa s ňou hrá. Otec aj mama vydeli ,že to nieje neobyčajný pes ,ale pes so schopnosťou učiť sa.
po niekoľkýxh rokoch som to využila a naučila som ho liezť na povalu cez rebrík.
Bolo to úžasné jak keď ste mu hodili loptu a on vybehol na povalu a potom cez strechu a múrik zoskočil. mal však aj zlé vlastnosti bol to tulák a zabíjal nám mačiatka ,ale aj tak sme ho mali všetci radi a ja asi najviac.
Aj tak sme sa ho raz museli dať preč...,lebo budil ocka...a nevedel kvôli nemu späť. Teraz však už viem ,že sme spravili aj dobre je u jednej rodinky a má sa tam naozaj dobre...celý deň ich rozveseluje tak ako nás

Mám ho rada a nikdy na ňho nezabudenem...,však to bol môj prvý psík

 Blog
Komentuj
 fotka
sissi  16. 2. 2008 17:01
to je mile
 fotka
tatianka  16. 2. 2008 17:19
aj nas prvy pes bol falco
Napíš svoj komentár