rozmyslali ste nad tym uz niekedy?

(nie nechcem sa zabit, nebojte sa. teda ak to niekoho zaujima, som sice na dne sem tam to nezvladam, ale zit este planujem,ehm skuste ma neodsudzovat )

zamysleli ste sa niekedy nad tym ze sa zabijete? vyhrazali ste sa tym niekedy? a nakolko vazne ste to mysleli?
ale no tak, netvarte sa tak, som len blba pubertacka co sa mam co starat do smrti? ved co mi chyba? zijem v usporiadanej zabezpecenej rodine, som minimalne priemerna studentka ak nie niekedy aj nad priemerna a mam okolo seba kopec "kamaratov" a smrtelne chora tiez nie som. tak ake uz len mozem mat problemy?

uz davnejsie som zistila ako sa zavaznost problemov lisi od cloveka k cloveku a zo situacie na situaciu. ked je clovek vazne chory, tak je to problem, ten najvecsi. ked niekoho opustil chlalan je to to iste. poviete si kravina? nie, ked mam jedine problem s tym ze sa na mna vykaslal nejaky mantak tak je to moj najvacsi problem, a pre mna je rovnako zly ako hlad pre deti v afrike, alebo pohreb pre smutiacu rodinu. proste ma nici.

mozem mat na hovno den len preto ze mi usla elektricka! a co na tom zalezi? ano zalezi mne a momentalne. a takisto mozem mat chut sa zabit preto ze som sa s niekym pohadala, ze ma niekto nema rad, ze hocico.

fakt ste na to nikdy nemali chut? mna to laka (nie nespravim to, laka ma len ze tu moznost mam) tym sposobom ze je to moznost vsetko ukoncit spravti definitivnu ciaru. mozno len snaha na seba upozornit. alebo chut dokazat ostatnym ze vas mam na haku, a kaslem na vas, skodoradost ako by ste sa tvarili, ci by ste si to vycitali zaujem kto by smutil.
a moznost volby kedy a ako zomriem
pocit ze mam prevahu nad svojim osudom, ze si svoj "zivot" tvorim sama
a ten posledny den posledna minuta, spravit co len chcem a neniest dalej nasledky, zbavit sa smrtou zodpovednosti
povedat pravdu, splnit si sen
a vzdy moznost zmenit nazor
spravit vsetko co chem a uz nebudem muusiet vnimat ako ma odsudzujete.
pred smrtou ma clovek moznost vsetko zmenit, prave tym ako blizko k nej je to dokaze.

predstavte si tu krasu ked bude najhorsie mozete to vsetko ukoncit.nemusim trpiet mozem odist. a ked budem vediet ze zomriem mam silu sa zmenit na chvilu skusit co len chcem, a potom? naco zomriet ved keby to nevide este furt mam tu moznost. ked bude zle tak sa zabijem
ale kam sa ponahlat? mam cas, este sa nechystam zabit nemam silu ani chut a asi ani dovod, ale keby sa chystam tak to nespravim, len vyuzijem tu volnost ktoru mi to rozhodnutie poskytne.
nie nefascinuje ma smrt, ale to rozhodnutie zomriet, to je dolezite nie ta samovrazda ta tam predsa nepatri

ale viete keby nie je moznost samovrazdy tak sa asi zabijem

 Blog
Komentuj
 fotka
greenbunny  4. 3. 2011 22:50
buď rada... samovražda je úplná blbosť ale keĎ stratíš dušu, dôvod prečo žiť začneš na veci pozerať inak vtedy už vieš, že ako o normálnom sa o tebe nadá hovoriť... poznám to, žijem to
Napíš svoj komentár