Som bôžik druhej kategórie na planétke, ktorú osadníci volajú Zem. Materiálny svet a evolúcia. Kulisa. Zakomponované do programu . Vrámci výberu pokusných elementov vhodní kandidáti sa javia ĽUDIA.
Prešli prísnym výberom viacerých testovaných druhov.
Mäsožraví dinosauri , efektívni zabijaci, zožrali svojich prirodzených nepriateľov. Príliš nebezpeční. Odstránení z programu.
Rovnako hlavonožce v oceáne, alebo cicavce s inteligenciou šablozubého tigra.
Veľké druhy odstránené.

Ľudia prešli vývojom a v istom štádiu, keď boli pripravení, spustili sme program, zvaný Reinkarnácia . Osvedčený na planétach typu Zem. Starí mu hovoria Výchovný program. Duša, nesmrteľná súčasť, pre nás tak dôležitá a prospešná... kde sa vpisujú dáta, putuje z tela do tela podľa potreby. Jej zmyslom je komplexnosť a kompaktnosť.

V telách, ktoré trpia, dochádza k výchovnému procesu. Ľudia si pamätajú bolesť. V čase pokoja a relaxu sa zabávajú , jedia a rozmnožujú. Nutnosť Programu stavať tvorom do cesty prekážky. Koordinované činnosti v čase stresu, ľudia tvoriví, kreatívni, vyvíjajú sa a napredujú.

Príprava na Prechod . Vek Vodnára .
Vodnár symbolizuje vedomie zamerané na poznanie a pochopenie zákonitostí, ktorými sa riadi energia pôsobiaca v skrytosti za prejavenými formami života. Veda (nie ľudská - odmietajúca pripustiť to, čo nie je možné nahmatať vlastnými rukami ), ale veda v zmysle pôvodného scentia – POZNANIE.


Keď Mesiac je v siedmom dome
a Jupiter sa zblíži s Marsom
mier zavládne medzi planétami
a láska povedie beh hviezd.
To je začiatok veku Vodnára.
(Aquarius /let the sun shine in - fifth dimension -in hair )

 Blog
Komentuj
 fotka
elwinko  4. 1. 2010 15:51
Kde som ja spal doteraz.
Napíš svoj komentár