V noci som mal zvláštny sen, o ktorý sa chcem s vami podeliť:

Bol čas večere. Sedel som pri príliš sebakritickej Dare Rolins. Zrazu niekto vymyslel nezvyčajnú aktivitku. Každý pár, medzi ktorý sa položí vidlička, sa musí pobozkať. Dara si však odsadla a vidlička zostala medzi mnou a Darinou staršou dvojníčkou Natáliou. K bozku však nedošlo, ale dali sme sa do reči a išli sme sa poprechádzať. Dobre sme sa bavili, prišli sme až k nej domov. V jej izbe sme sa pobozkali a tým sa začal náš vzťah.

Celkom pekný sen, ale to nie je všetko. Po únavnom dni som zaspal poobede v mojej izbe a sníval sa mi další sen, o ktorom vám tiež niečo napíšem:

Plánoval som ísť do kina na najnovší diel Harryho Pottera, no nakoniec som ho zmeškal. Pri Jednote som stretol karnevalový sprievod mojich bývalých spolužiakov a šmolko Lukáš ma pozval, aby som sa k nim pridal. Bol som hrozne unavený, a tak som sa šiel naobedovať do krčmy. Tam som stretol dalších známych, medzi nimi aj poriadne opitého Adama Šangalu. Svoje jedlo som však dojedol u Bélu doma, kde som sa zrazu ocitol. Bez všetkého súhlasil, že mi napáli film, ktorý som zmeškal. Bol tam aj Kaká, ktorý sa ma spýtal, či mi nebude vadiť, ak budem prehrávať od začiatku každého zápasu 0-1. Béla hned poznamenal, že to určite nebude problém, ved mám dobrú obranu.

A tým sa to skončilo. Zobudil som sa dobre naladený.

P.S.: Mená v mojich snoch som zmenil, lebo som nechcel zverejniť inkriminované mená postáv v týchto mojich snoch. Ale vlastnosti týchto zmenených postáv sa zhodujú s vlastnosťami reálnych postáv.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
spisino  7. 9. 2009 17:42
...po opici
Napíš svoj komentár