Včera v noci som bol na plese. Strašne som sa nudil a bolo tam otrasne, ale o tom nechcem písať. Hlavnou témou bude výhra v tombole.

Nechcel som sa zapojiť do tomboly, ale kamoš ma prehovoril. Neviem ako to vysvetliť, ale cítil som, že vyhrám - a to nehovorím len tak. Predtým než som si kúpil jeden lístok s číslom, povedal som kamošovi asi 5x, že to vyhrám. No nikto mi nechcel veriť. A ja som povedal, že ak to vyhrám - tak už v živote na ples nepôjdem.

On si kúpil 5 lístkov, aby mal väčšiu šancu (no aj tak nevyhral). Ja som nechcel vyhrať, lebo som mal taký zvláštny pocit, ktorý neviem ani opísať. 1 z výhier(1.cena) boli 2 živé zajace aj s krmivom. A ja som tušil, že ich vyhrám. Neviem prečo, ale bol som si tým istý.

Začalo žrebovanie. Prebiehalo to tak, že každý, koho číslo vyžrebovali, prišiel prasknúť balon. V každom balone bolo číslo ceny, ktorú vyhráva.

A BOLO TO tu - vyžrebovali moje číslo(zo 600 možných čísel). Ja som vedel, čo sa stane. Tak som dal výherné číslo priatelke. Ona praskla ružový balon, v ktorom bola super cena, ktorá obsahovala niečo, čo som si už dávno chcel kúpiť, no nikde to nemali.

No ja by som si vybral zelený balon. A predstavte si: po mne vyžrebovali niekoho, kto praskol ten zelený balon a.... vyhral 1.cenu - zajace. Keby som nedal číslo tej priatelke a išiel sám, tak by som ich vyhral.

A ja som toto všetko cítil už predtým, ako som si kúpil vyžrebované číslo. Neviem ako je to možné. Možno preto, že ja vždy zvyknem mať začiatočnícke šťastie. A bol som 1x na plese...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ataman  20. 1. 2008 21:23
no a takže ty si chcel vyhrať tie zajace??
 fotka
res  20. 1. 2008 21:29
Juu, no aj také sa stáva, možno 6. zmysel...možno len náhoda...aj keď náhody neexistujú...
 fotka
flaska  20. 1. 2008 23:02
noo ttak nakonjec maš z tej vyhry radost nje ??
 fotka
saddath  21. 1. 2008 15:22
ja som to nepochopoila...ty si chcel te zajace alebo nie?
 fotka
lui74  21. 1. 2008 16:27
INFO: Ja som nechcel zajace, ale cítil som, že ich vyhrám - a preto som nechcel vyhrať!!!
 fotka
kyklop  22. 1. 2008 20:43
To mas dobre. Ty si vestec. Ja mam podobny dar. Vzdy ked citim, ze nieco vyhram, tak to nevyhram.
Napíš svoj komentár