Je zvláštne písať o vlastných pocitoch. Máta ma myšlienka, že to robia ľudia, ktorí nemajú človeka, ktorému by sa mohli so všetkým zveriť - takú tzv. bútľavú vŕbu, ako to pomenovalo jedno veľmi pekné dievča, ktoré však osobne nepoznám(čo mi je aj dosť ľúto).

No ja som po včerajšku zistil, že mám mnoho super priateľov, s ktorými sa cítim fakt super. Bol som totižto na plese, ktorý som dokonca aj moderoval. Našťastie sme všetko zvládli - aj tanečné vystúpenie, aj uvádzanie, aj organizáciu. Vedel som, že ked sa to všetko skončí, bude mi smutno.

Tá príprava naozaj stála za to. Všetko vyšlo podľa mojich predstáv, ba dokonca nad moje očakávania. Počas celej akcie som sa zabával, čo som mal aj v pláne. Užíval som si aj každý problém, ktorý som musel riešiť. Jednoducho povedané: cítil som sa ako v nebi. Konečne som nadobudol pocit, že niekam patrím - a to pre mňa veľa znamená!

Mal by som si ísť teraz pospať, kedže som nespal celú noc. Ale aj tak by som nezaspal, lebo mi v hlave prebieha roj myšlienok, ktoré si musím usporiadať. Všetko, čo som uplynulú noc zažil, ma prinútilo rozmýšľať. Rozmýšľať o všetkom, čo ma kedy trápilo alebo ešte stále trápi. O mojom živote.

Niektorí píšu tu na Birdz-e o svojich myšlienkach a pocitoch. Aj ja sa o to snažím, aj ked často je ťažké vyjadriť slovami to, čo cítime tak, aby to ostatní pochopili. Iní sem chodia preto, aby rozvíjali svoj spisovateľský talent. Píšu básne alebo poviedky, dokonca celé série poviedok. A niektorí sem zase chodia kvôli anketám a diskusiám, do ktorých sa zapájajú.

Ked už začnem písať, neviem prestať. Ďalšia etapa môjho života sa skončila. A ja znovu nastupujem na loď každodennej rutiny. No teraz som silnejší a viac odhodlaný niečo dokázať. Celý život žijem preto, aby som dosiahol cieľ, ktorý som si vytýčil. A po jeho dosiahnutí si vytýčim daľší a daľší...

Robím veľa chýb a nesprávnych rozhodnutí. Každý deň urobím nejaký prešlap, ale život ide dalej. A teraz som tak šťastný, že to neviem ani vyjadriť. Ale môžem byť aj šťastnejší, ale iba v tom prípade, ak sa mi podarí dosiahnuť niečo, po čom už dlho túžim.

Často som si myslel, že človek ako ja sa radšej ani nemal narodiť, a že moje narodenie bol iba veľký omyl. No teraz som rád, že môžem žiť! A užívam si každú chvíľu, lebo viem, že po krásnych veciach vždy prídu ťažkosti.

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár