Veríte v lásku na celý život? Alebo na lásku na prvý pohľad? Tak ja som sa do svojej lásky zaľubila na prvý pohľad. Bol taký zlatučký....všetko bolo ideálne ja som mala vtedy len 16 a on 17 Typické randenie, vodenie za ručičky, bozky všetko ako má byť. Ale čas bol neúprosný....ubehly už pomaly 4 roky a ani sme sa nenazdali a všetko začalo byť už také samozrejme...Celý náš vzťah...Všetci sa už len vypytovali kedy svadba a tak...ale ja som to tak nechcela...z nášho vzťahu sa pomaly začalo vytrácať to čaro čo tam bolo na začiatku...Niektorý to možno aj poznáte...Keď sa stretnete nie je to ako na začiatku že silno sa vystískate a správate sa celý čas k sebe tak krásne ako keby to malo byť naposledy ale už je to iba také obyčajné Ahoj a rozprávate sa celý čas iba o takých všedných veciach...Proste sa vytratilo to kúzlo ale môj problém je v tom že to chcem späť!!!!!Chcem to také aké to bolo niekedy..len sama neviem ako to mám dosiahnuť...A je mi s toho totálne NANIČ

 Blog
Komentuj
 fotka
lachance  1. 2. 2009 09:39
...tiež som mala taký pocit prednedávnom so svojím priateľom chodím už rok a 7 mesiacov je to ešte málo v porovnaní s tebou ale aj mňa občas napadli myšlienky o tom že už to nie je také aké to bolo aj keď môj začiatok sa nedá porovnať keďže v živote som nič depresívnejšie nezažila..

posledný týždeň sa to zmenilo.. správame sa k sebe akoby sme sa práve spoznali a je tam to kúzlo.. som rada keď ma pohladí .. úplne mi to stačí.. bohužiaľ neviem ti poradiť.. ale chcem aby si vedela že nie si jediná čo sa tak cíti..
Napíš svoj komentár