Dnes sa budeme, ehm, zaoberať otázkou na jakú RIŤ majú ženy PMS..
Zametajú so mnou hormóny, neovládam sa, všetko ma rozčuľuje a všetko mi je jedno zároveň, bezdôvodne plačem aj pri hororoch alebo ďalších absolútne ANTIvtipných blbostiach, mám chuť na jedlo, ktoré z gastroskopického hľadiska vôbec nedáva zmysel..

Zvyknem sa hádať so svojou polovičkou.. Nieže zvyknem Vadíme sa jak psy.. Doslova a dopísmena Vynadáme si aj do pohlavných údov, vyskočíme na seba a hádka sa začala. Prečo by nemohli muži pochopiť, že to nie je ovplyvniteľné a že je to NORMÁLNE? Že nevrieskam po všetkých preto že chcem si pridať stres, že neplačem preto, lebo ma dlho nebolela hlava, že sa neprejedám preto, lebo už som dávnejšie chcela pribrať, a tak podobne?

Toto sa snažíme snáď asi všetky vysvetliť našim polovičkám. My máme jednoducho PMS, a oni viac testosterónu Netrvá to dlho, také 2 dni (teda aspoň u mňa).. Takže sa to celkom dá prežiť bez ujmy... A keď vás ten váš naozaj ale NAOZAJ miluje, tak by mu nemalo prekážať, že na neho máte občas chuť vystreliť Veď sa hádame z lásky.. Dokazujeme si, že nám na nich záleží

Otázka však zostáva nezodpovedaná Prečo máme PMS? .. Vyberiem jednu z mojich teórií.. Určite existuje nejaká žena, ktorá sa do hádok veľmi nemá. Jej priateľ je možno zúfalý, lebo jeho priateľke nič neprekáža, ani keby sa producíroval s porno časopisom po byte.. Myslí si, že jej na ňom nezáleží.. Ale príde PMS ! ! A vtedy všeeeeeeeetky do jednej dokážeme našim drahým, ako ich milujeme! !

A žili šťastne, až kým neprišla menopauza..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
wera55555  9. 12. 2009 10:50
dobré som sa zasmiala ale aj mňa by zaujímalo, to na čo kurva máme PMS!?!
 fotka
goth111  9. 12. 2009 11:09
a čo je to PMS ????
 fotka
ridiculousnotion  9. 12. 2009 16:24
predmenštruačný syndróm...na vysvetlenie



A verne sa stotožňujem s týtmo článkom
Napíš svoj komentár