Nemám všetko, čo by som chcela mať, ale to, čo mám mi na prežitie stačí. Vážim si to, neskutočne. Všetko čo prišlo, prišlo v správnom čase. Všetci, ktorí mi vstúpili do života, vstúpili vtedy, keď si to alter-ego pýtalo.
Je jedno, že to dodnes nedokážem prijať. Snáď to prišlo na to, aby učilo. Aj nepoučiteľných. A bude učiť a dávať dole, kým nepochopím. Nepochybujem.

Neviem kde by som bola bez pár ľudí, ktorí mi pomohli. Chápem, mením sa a stále prichádzam na nové a nové myšlienky, mažem minulé, aj keď gro ostáva rovnaké. Musím sa naučiť nezávisieť od ľudí, nepotrebovať ich vieru vo mňa a vlastne hocijaké pozitívne pocity alebo prejavy náklonnosti.
Raz ich budem potrebovať a neprídu. A je mizerné, očakávať niečo, čo nestihne ani zamávať. Niečo, čo neexistuje. Možno som si myslela, že som dostatočne silná a dostatočne sfackovaná, ale stačilo pár poldecákov, tých najtolerantnejších ľudí, pártýždňové depky. A ja s mojím druhým ja ( je nepodstatné, ktoré to bolo) nezvládlo.
Zrútilo sa.

Prišlo mu ľúto z celého toho sveta, kde sa snaží byť lepším a situácie zrazia pod čiernu zem. Ale ľútosť nie je veľmi platná. Dnes sa za ten okamih neznášam. Potrebovala som len počuť, že mi niekto verí, to bolo celé, nič viac, nič menej.
Ukľudnila by som sa a bolo by mi fajn. Lenže v ten upršaný deň mi nebol nikto schopný podať ruku dvoma slovami- Verím ti. Celé.
Potrebovalo to moje zrútenie, až prišiel anjel a povedal mi, ja ti verím, poď sem a neplač. Bude to fajn, len neplač.
Nechcela som,len už to inak nešlo. Viem, prestrelila som, a len vďaka tomu som nezvládla moju krásne rozdelenú bytosť.

Poučenie do budúcna ? Poučila sa, len ešte nevie k akým názorom prišla s istotou. Nevie pomenúvať.
Never nikomu, pretože každý kto sa správa ako kamarát, keď si hore, ťa zrazí ešte nižšie keď budeš naspodku, keď už cesta existovať nebude.
Nauč sa to teraz, si si vedomá toho, že tieto situácie ešte nastanú, tak si zober toto ako prípravu. Bola to lightovka a najbližšie sa snaž nechlastať, neprospieva ti to.
Alebo si dávaj pozor s kým si, lebo ak si ešte nezabudla, ľudia sú svine.

Pretože ty si nadčlovek. Beriem späť, ale aspoň nesúdiš tým spôsobom ako oni. Neznačí to, že si lepšia alebo horšia, proste si iná. Nebudem Ti pritakávať k tomu, že si sviňa, lebo viem, že nič okrem toho počuť necheš a nepríjmeš. Dobre však vieš, že od svätej máš rovanko ďaleko. Jednoducho tu si. Možno za trest, tak si to teda neuľahčuj. Nedovolím Ti to. Budem sa s tebou pohrávať a zahadzovať, lebo ma to baví.
Bavia ma skúšky z ktorých nie sú opravné termíny, na ktoré máš len jeden pokus.

Buď- alebo.
Život- smrť.
Chcenie- odpor.
Prejde- neprejde.
Noc- deň.
Láska- nenávisť.

Vyberaj, niekedy sa to späť vrátiť nedá. Nesnaž sa na to ísť so spoľahnutím na novú šancu. Si tu v tento deň, aby si potvrdila, že si hodná výskytu v tomto časopriestore, galaxii a živote. Pamätaj, si tu za trest, takže žiadne nadávanie na život, on za to nemôže. Ty si však šancu dostala. A pomocou nej, si sa dostala práve sem.
Poprosím nádych, úsmev, vykročiť a splniť presne to, čo od Teba budeš požadovať. On je pán, ty si len ovečka aj pokiaľ sa prezlečieš za pastiera. A je ukradnuté, že si fľakatá ako Milka krava.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár