Život je krátky a naše sily sú ohraničené, nedokáže každý všetko a tak je asi chybou žiadať od niekoho to čo sám nevie . V živote robíme chyby. Chyby, ktoré ani sami nevieme niekedy napraviť. Aj krátky čas života je dostatočné dlhý na všetko čo v živote môžeme zmeniť a spraviť. Môžeme spraviť niekomu svet horši, no niekomu ho môžeme každým dňom ohromne spríjemňovať. Tak ako mne život spríjemňuje jedno ohromne dievča. Možno sa človek správa niekedy zle, a nevie čo zo sebou, no nie je to tým, že mu nevyhovuje situácia, ale možno len tým, že nevie čo ďalej. Dovtedy bol bojovník a zrazu sa z neho stal ohromne jemný cieľ. Nebyť tebou, môj život je púšťou. Predsa život bez lásky je len život v prázdnote a suchu. Život bez teba a bez dobrých priateľov, by bol život iba nákladné a nebezpečné dobrodružstvo. Ako sa vraví ten kto sa bojí lásky bojí sa života. A ten kto sa bojí života je už z troch štvrtín mŕtvi. Bojujme a budeme žiť šťastne. Budeme víťazi!! Boj je podstatou života a lásky, kto nebojuje, nemôže vyhrať. Snažím sa byť trpezlivý, ale nikto z nás nie je dostatočné trpezliví, aby porozumel krásnemu umeniu života. Veď predsa cieľom tohto umenia nie je sen, ale ta jedinečná podstata ŽIVOT...a tak daj každému dňu šancu aby sa stal tým najkrajším dňom v tvojom živote. Dni možno nebude veľa, tak si užívaj každý jeden, plným dúškom. Ľúbiť je môj jediný cieľ v živote a tak ho chcem dosiahnuť pri tebe. Ľúbim ťa.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
srdce1357  30. 1. 2009 08:41
písal si to ty? veľmi pekné, hlavne táto veta : "Aj krátky čas života je dostatočné dlhý na všetko čo v živote môžeme zmeniť a spraviť. "
 fotka
klidopido  2. 2. 2009 17:43
Je to fakt dobre
 fotka
kikushik555  2. 2. 2009 17:45
...mnooo ako snaha tam bola aj ked uznaj ze nemozes povedat ze kazda jedna myslienka je z tvjej hlavy...ale pekne je to...len rozmylsam ze nakoho si pritom myslel... DD
 fotka
ikuska02  1. 4. 2010 12:11
podľa mňa si to nepísal sám, ale oka no
Napíš svoj komentár