Ano, spomienky mi ostavaju navzdy v pamati. Najvacsia skoda je, ze mi k nim nepribudnu dalsie krasne spomienky a zazitky.

Posledna udalost, na ktoru musim mysliet stale a donekonecna ma zasiahla uplne. Nas mily, vzdy usmiaty a vesely kamarat Jarko nas opustil.

Navzdy.

Nase vysmiate slniecko. Na nebi pribudla dalsia hviezdicka, ktora sa diva na nas zhora.

Joj, ako mi je luto vsetkeho, co sa stalo. Je to strasne. Mal to byt jeden z najkrajsich dni v jeho zivote.

Natacanie videa na stuzkovu, vo velkom style, chlapci v ciernych oblekoch, pozicany Hummer, chybala uz len motorka. Jasne, mohlo to byt super, keby .. Ano, je vela toho KEBY. Stalo sa to, co nik necakal. Stalo sa to najhorsie. Jarko zomrel na motorke. Myslim si ale, ze zomrel stastny.

Miloval motorky a jazdu na nich. Dufam, ze si ju aspon uzil. Teraz kazdy rozmysla nad tym, ci to nemohlo skoncit inak. Jasne ze mohlo, ja by som bola najstastnejsia, keby to skoncilo inak.

Ale teraz je uz darmo nad tym rozmyslat, co by bolo, keby .. Asi to tak malo byt, bol to osud. Ten uz nikto z nas nezmeni. Nik nevie, co ho caka.

Ja teraz nad tym stale rozmyslam, tiez si predstavujem, co by bolo, keby .. Ale asi sa nad tym netreba zamyslat, jatrit bolave rany este viac.

Treba ist dalej, urcite by to tak chcel. Aby sme sa netrapili, aby sme zili dalej, ved raz sa aj tak stretneme vsetci znovu ..

Po Jarkovi ostalo vela smutnych kamaratov, spoluziakov, rodina, vsetkych, ktori ho mali a budu mat stale radi. Ostalo aj vela nezodpovedanych otazok, nedopovedanych viet, atd. ..

Moja posledna spomienka na Jarka bola den pred osudnym dnom, 5.novembrom 2008. Stretli sme ho s Borkom na chodbe, akurat isiel na hodinu. Objimali sme sa a lucili. On sa na nas pozrel a so smiechom povedal: "Ved sa to nelucte, ako keby ste sa uz nikdy nemali vidiet". Skoda, ze som vtedy neobjala aj jeho.

Az teraz som si uvedomila, aky je zivot nevyspytatelny a zmenit sa moze v jednej jedinej sekunde.

Preto teraz chcem zit svoj zivot naplno a zakazdym sa lucit s ludmi tak, ako keby som ich uz nikdy nemala vidiet. Viem, ze je to blaznive, ale zaroven vidim, ze je to mozne. A nechcem, aby ostali dalsie nezodpovedane otazky a na nebi zaziarila dalsia hviezdicka ..

Jarko bude pre mna navzdy clovek, ktory ma vynimocne miesto v mojom srdiecku a budem si navzdy pamatat jeho radost zo zivota, optimizmus a kazdodenny usmev na tvari ..

 Blog
Komentuj
 fotka
zalaskovany  7. 11. 2008 22:34
smutne ale urcite treba ist dalej a ako hovoris ani on by nechcel aby si smutila
 fotka
levik123  7. 11. 2008 22:36
tento pribeh som uz citala, teda nie v tejto podobe, ale uz si tu o tom pisala, toto je dalsi clanok, ci si ten predtym o tom zmazala, upravila a hodila sem? som trosku zmatena...
Napíš svoj komentár