Tento blog je pre mojho milasika Borka. On vie, co vsetko pre mna znamena, ale cem, aby na to nikdy, nikdy nezabudol.

Uz od sameho zaciatku, ako som ho uvidela a spoznala, som chcela, aby bol moj. Vzdy som chcela takeho chlapca ako je on. Mily, pozorny k dievcatam, vesely, vtipny, s obrovskym nadhladom a zdravym rozumom, ktory mne, bohuzial, niekedy chyba.

Prva rana, co som sa dozvedela bolo, ze je z ineho mesta. No dobre, ved to nie je az take zle a neprekonatelne.

Druhou bolo to, ze lubil ine dievca. Joj, ako som jej zavidela. Ona si ho ale asi nevazila az tak moc a strasne mu ublizila. Chudacik moj.

Najhorsie ale bolo, ze on mi nechcel ublizovat tym, ze so mnou nebude casto, pretoze sme z ineho mesta a tak. Viete, ake by to bolo.

Ja som bola ale taka neodbytna a odhodlana mat ho za kazdu cenu, ze sa mi to nakoniec aj podarilo. Ano, bola som tou najstastnejsou osobou na svete, ked mi 1.krat povedal tie magicke slovicka: "lubim ta". Naozaj, skoro som sa od stastia rozplakala. Bolo to nieco nadherne, uplne nepopisatelne.

Viem, ze za ten cas, co sme spolu, som bola velakrat zla, nechapala som, preco niekedy nema naladu byt so mnou, ked ja som tak velmi chcela byt, castokrat som ani ja nechapala veci, ktore som robila a slova, ktore som hovorila.

Proste som si uvedomila, ze ho lubim az moc. Mozno aj viac, ako on mna. Urcite viac. Ja by som pre neho urobila cokolvek na svete. Bola s nim kazdu chvilku, zlu, dobru, proste stale. S nim sa mozem smiat, mozem plakat, mozem robit to, co chcem. Mozem byt sama sebou, na nic sa nemusim hrat.

Este by som tu toho vedela vela napisat o tom, aky je a ako moc ho mam rada a co vsetko pre mna znemena.

Borko, si ten najsamlepsi chlapec, akeho som kedy stretla a ja som to najstastnejsie dievca, ake moze byt, pretoze mam teba. Zlatko, ja som to pochopila uz davno, ako ta mam rada, a chcem aby si to vedel aj ty.

Zlatko, ja ta milujem.

 Blog
Komentuj
 fotka
-veronka-  2. 11. 2008 10:12
Pekne si to napisala, ale mam pocit, ze ked ocakavas a davas tak vela, tak to stratis, ale zrejme to je len zla skusenost..tak nech ti to vydrzi
Napíš svoj komentár