Dnes, čiže v jeden pekný októbrový piatoček sa v našej školičke organizoval malý výlet na Spišský hrad. Naša trieda, charakteristická častým ulievaním, tam nemohla chýbať. Veď určite je to lepšie ako v škole.

Nazbieralo sa viac ľudí zo školy a tak sa vybrali až dva plné autobusy natešených študentov. Skoro celá naša trieda, ako inak, sa poctivo vyzbrojila pár fľaškami alkoholu, niekedy ich až nechápem, prečo ho potrebujú aj na obyčajných výletoch zo školy. No ale nevadí, ako sa dalo už dávno čakať, jedna profka im našla zopár fliaš a tak sa ich úmysly už cestou na hrad rozplynuli.

Nám ostatným aj bez alkáču bolo dosť veselo, Moň s Rudom si aj napriek tomu, že tam bol zákaz, chceli sadnúť na posteľ, ktorá tam už bohvieaký dlhý čas bola, samozrejme nepočúvali, keď sme im vraveli, že spadne, tak si sadli a postieľka sa s veeľkým rachotom pustila k zemi. Všetci sa straašne zľakli a začali sa rehotať. Našťastie tam nebol nik dôležitý, len dvaja profáci, ktorí mali ale tiež z toho srandu. Posteľ nakoniec nejako dali dokopy a rýchlo sme odtiaľ utekali preč. No sranda to bola.

Išli sme sa pozrieť ešte na akýsi gejzírik, na Sivú bradu, a do kostola do Levoče. V Levoči nám dali chvíľku rozchod a tak sme si išli sadnúť na kávičku. Samozrejme, asi pol triedy muselo pekne cupkať s profesormi, aby sa náhodou ešte niekde znova neopili.

Cestou spať sme sa od profesorky dozvedeli, že náš druhý bus má "čúraciu krízu", a že na 5 minút zastaneme. V tom Ivo vykríkol: "Len 5 minút?" A druhá profesorka dodala: "Neboj Ivko, na poldeci stihneš zbehnúť."

Nakoniec sme šťastlivo dorazili domkov, bez ujmy na zdraví. Bol to fajn výletík, škoda že na podobný s našou školičkou a profákmi už asi nepôjdeme. Bolo nám super .

 Denník
Komentuj
 fotka
sakul  17. 10. 2008 21:39
super blog , ja som tiež bol na Sivej Brade... najprv ma z dialky zaujal ten kostolík na kopci, lebo som si myslel že bude starobylý, dajaký románsky. Nakoniec nebol ale bol z neho krásy vyhlad Ešte mincu som si dole kupil
 fotka
endre-silentname  17. 10. 2008 21:50
Hezučký výletík... škoda, že sme my také nemali.
Napíš svoj komentár