V piatok podvečer sme sa s partiou ľudí z triedy spolu s našou jednou profesorkou vybrali na chatu. Bola to taká tradičná chata z tzv. "enviromentálneho krúžku" alebo zo "zelenej školy", ale tentoraz to bola aj naša rozlúčková chata.

No, bohužiaľ, sme maturanti a všetky aktivity, ktoré sme spolu prežili, už neprežijeme . Bola to úplná haluz, keď sme spolu chodili po výletoch, v zime vždy sme "vítali slnko", proste robili sme veci, na ktoré budem spomínať navždy .

A táto naša chata, no bola úplne skvelá. Pripili sme si červeným vinkom na našu poslednú chatu (niekto, bohužiaľ len džúsom .. ja , lebo blbá doktorka mi pichla voláku injekciu a nemohla som piť , škoda no), napiekli sme si zemiaky a rozprávali sme sa dlhé hodiny a smiali na našich doterajších zážitkoch.

Hovorila, ako bola v reštike, ktorú vlastnili dvaja gayi a čašník sa začal "vtierať" ďalším dvom profákom, s ktorými tam bola, ako sme ju nahnevali, keď sme boli malí na geo, dala nám previerku a všetci napísali na jednotky, čo ju nahnevalo ešte viac, proste strašne veľa zážitkov, ktoré s nami zažila a boli úplne skvelé .

Neskoro v noci to už s nami vzdala a išla spinkať, tak sme povyťahovali fľaše (okrem mňa ) a začali piť, hrať biliard a zabávať sa na ABBE , no proste sranda. Zuz nakoniec skoro hlavou prerazila telku, našťastie ale skončila "len" na zemi celá doudieraná .

V sobotu ráno prišiel Peťo, jej syn a tak sme sa išli kúsok prejsť, zahrali sme sa biliard, nasmiali sme sa a potom ma išli odkopnúť na bus, pretože som musela ísť na Ranč.

Táto chata bola ale úplne super, i keď bola rozlúčková, ale nasmiali sme sa riadne . Ešte by som chcela na takú ísť, bolo fakt super .

 Denník
Komentuj
 fotka
17shano  11. 10. 2008 23:23
jééj vlani som bol aj ja v Lipt. Revúcoch na chate...a bolo super
Napíš svoj komentár