Howdy priatelia!
Famozne spustenie aj tohoto blogu nasvedcuje tomu ze aj znudeny ludia ako ja sa nakoniec rozhybu a zacnu pisat a produkovat nieco co dufajme oslovi a popritom aj informuje zvysok tohoto micro design/fashion orientovaneho trhu.

O co sa tento blog bude snazit? Hlavne o monitorovanie CSSR sceny co sa tyka nezavyslych dizajnerov a ludi co robia do oblecenia a najma streetwearu. Dufajme ze casom sa z tohoto tu stane depositum fashion projektov kde sa kazdy bude moct rychlo a pohodlne zorientovat co noveho sa u nas deje a kde a ako sa daju kupit nove handricky na dalsiu partey.

Kedze nechcem na zaciatok vyzniet kriticky poviem len tolko ze som strasne prestrasne sklamany z toho ako mizerne na CSSR funguje dizajnova a modna scena kde zatial co v zahranici nove projekty v oblasti mody a dizajnu rastaju ako huby po dazdi tak u nas to je zatial ako vzdy ... zaspate.

Na druhu stranu vsetko ale zasa nieje stratene, lebo prvych par projektov uz funguje a zatial ako sa zda aj prezivaju. Neviem presne akej uspesnosti sa tesia ale v neposlednom radu su a existuju a to je hlavne. Na zaciatok len spomeniem indie(alebo nezavisle) labels(modne znacky) ako poseru, youngprimitive, retart alebo fugu.

Ak nahodou viete o dalsich kludne napiste mile rad ich tu spomeniem a pripadne zoberiem na musku spolu s recenziou.

-peace

 Recenzia
Komentuj
 fotka
zajko30  25. 1. 2011 17:45
zaujímavé..........filip
 fotka
antifunebracka  19. 12. 2011 18:30
sa mi lubi, ako sa to tu rozbehlo
Napíš svoj komentár