Viete ako sa vraví že všetko zlé je na niečo dobré? Noo tak ja som tomu nikdy neverila..totiž mne sa vždy prihodilo len to zlé a to dobré akosi pozabudlo prísť..ibažee odrazu to prišlo...

Tak som teda bola chorá.Celý týžden som ležala bezvládna v posteli.Ledva schopná odbehnúť si do kúpelky alebo zaliať cereálie mliekom.No poviem Vám, žiadna sranda.Aj ked som sa po týždni necitila ešte velmi dobre, nemohla som si dovoliť vymeškať v škole viacej a tak som pekne-krásne naklusala na bus.

Celý týždeň som mala čo robiť, doháňať testy, ostávať po škole aby som odvzdala práce, ktoré som zameškala a tým pádom si odstránila F-ká z priemerov.S hrdosťou musím oznámiť, že na konci týždňa svietili na mojom rozpise známok opäť len A-čka.Ved som predsa nejaka šikulka no nie?

Ale aby som sa dostala k pointe.Kým som bola chorá, moja kamoška Jess stratila parťáčku na obed.Nakolko Jess je bláznivá osoba a aj ked je tu ako exchange student anglina jej problémy nerobí, pretože je to jej materinský jazyk(je z Austrálie), prisadla si k ostatným exchange studentom.Tobimu(Nemecko), Jessice(Brazília) a Ise(Venezuela).A tak po mojom navrate sa osadenstvo nášho stola akosi rozrástlo a tak ted sedávame všetci spolu.Občas si k nám prisadne ešte hocikto iný a tak som vdaka nim sspoznala kopec nových ludí, ktorých oni poznajú už dávno, pretože sú tu už od začiatku roka.

S Tobim som sa dohodla, že prídem na jeho koncert, ked bude spievať a nejakým zázrakom som mu slubila že budem mať na tričku napísané jeho meno a že si to tričko aj vyzlečiem.On však netuší, že ja to sice naozaj spravím ale samozrejem nebudem mať na sebe len jedno tričko.Predsa s ním musím nejak "vybabrať" no nie?

S babami sme sa dohodli, že najbližšie zaskočíme do kina a na sushi.Tak som zvedavá ako velmi zle mi potom bude.

Takže čo z toho vyplýva? Tá choroba sa predsa len na niečo zišla





P.S.ospravedlňujem sa za chyby ale písala som rýchlo a nechce sa mi to opravovať.Možno niekedy inokedy

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár