Ako si zrazu človek v jednom okamihu môže uvedomiť, že sa niečo zmenilo. Mne sa to stáva v jednom kuse. Zo dňa na deň zmením názor na ľudí, na vzťahy a nemusí sa stať nič prevratné. Jednoduchá veta, dotyk alebo len pocit ktorý sa zrazu objaví a prevráti svet hore nohami. Možno je to zvláštne, možno som už na to stará, ale je viac pravdepodobné, že ma to neprejde nikdy. Jediné, čo je dôležité - naučiť sa ovládať, nekonať impulzívne. Jeden chybný krok a všetko nádherné a dokonalé sa môže pokaziť. Lenže čo ak po tom chybnom kroku môže nasledovať niečo krajšie?

Krajšie rozhodne, ale len pre mňa. A preto si vždy treba uvedomiť aj čo cíti tá druhá strana. Vo svojom živote som už ublížila mnohým ľuďom a to len kvôli svojej sebeckosti. Bohužiaľ nikto z nich si to nezaslúžil a ja to budem ešte dlho ľutovať.

Viem dobre, že sa vraví - dva krát do tej istej rieky nevstúpiš. Lenže čo ak si z tej rieky vystúpil omylom, lebo si mal pocit, že ideš proti prúdu, ale ten prúd sa zrazu obrátil. Keby to bolo také jednoduché, zrazu všetko meniť a vrátiť sa tam kde som bola pred pol rokom, lenže vždy je tu aj druhá stránka veci. A najťažšie je sa rozhodnúť, ktorá je tá lepšia, správnejšia. Keď akokoľvek sa rozhodnem, vždy bude niekto nešťastný, tak aký to má zmysel sa vôbec rozhodovať?

 Blog
Komentuj
 fotka
miliamko  4. 6. 2011 20:05
Rozhodovať sa niekedy jednoducho musíme ...
Napíš svoj komentár