Minulá časť



Dark sa zobudila z krásneho sna. Hodila rukou po cigaretách a hmatala kým nenašla aj zápalky. Dark bývala na vrchu mrakodrapu. Strčila si do úst cigaretu a vytiahla vysúvacie schody, vyšla po nich a zapálila si cigaretku prutko vsala cigaretu a sadla si na okraj. Mala na sebe len gate, tielko a pančuškové podkolienky ,ktoré jej siahali až na stehná. Po výdychu vytiahla s pod gatí Marlboro krabičku. Škrtla zápalkou a strčila ju do krabičky ,už ich nepotrebovala, lebo mala Camelky.
Chvíľu sa na ňu pozerala a potom hodila cez okraj rovnej strechy. Chvíľu ,keď sedela na streche kývala nožkami, potom vstala a skočila do vnútra ,dvere sa nenamáhala zavrieť.

Otvorila chladničku, ako vždy tam nebolo nič, ani len to svetlo, ktoré príjemne svietilo, keď šmátrala po jogurte alebo mlieku, už mesiac jej odpojili všetku elektrinu, prišla ku dverám ,chcela ich otvoriť, no nedarilo sa jej to, lebo boli zabarikadované, kedže neplatila nájom. Sadla si ku stene prehrabla svoje nádherné gaštanovo červené vlasy a začala plakať. Vyšla po schodoch a skočila zo strechy. Padala a ten let bol ako jej život, všetko bolo naopak, slzy jej tiekli hore a jej úsmev nahradila len krivá tvár. Dopadla na zem, nebolo to také bolestivé na tvrdé rany si zvykla, kilometer pádu nebol strašny, len si pripomunel prečo už nebude bojovať ramienko tielka sa jej vyšmyklo a odhalilo časť jej náderného tela. Na tele mala draka z chŕliacim ohňom. Drak bol symbolom temnoty v jej srdci. ktorá chŕli len ďalšiu temnotu. Napravila si ramienko a išla do Converse shopu. Rozhodovala sa medzi žltými a modrými Converskami, ktoré aj tak nezaplatí. Nakoniec sa rozhodla pre žlté
-Prepáčte môžem vám pomôcť
spýtala sa predavačka
-Áno môžem prosím tie žlté
predavačka doniesla zo skladu ďalšiu do páru.
Dark si obula a poprosila si o číslo väčšie.
-Prepáčte toto...
povedala predavačka keď vychádzala zo skladu, no Dark bola už fuč a dvere silno pípali...

Hanabi bežal s Jayom a Kat po schodoch,
-O koľko ,že tam budem najskôr ?
skríkol Jay
-o tisícku!
odpovedala Kat
-Platí!
dopovedal Hanabi.
V tom Kat strčila do Hanabiho, ktorý sa zrubal zo schodov.Hanabi si stopol výťah a vyviezol sa hore. Kat a Jay bežali ako o život. Keď dopehli na 6 poschodie Hanabi už stál pred dverami a hral sa s kľúčikmi.
-A máte to lúzri.
Všetci traja sa hodili na kreslá a hlasno dychčali...

To be continued...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár