Podľa mňa jedna z najlepších Heavy/Power Metalových skupín v Európe.Pochádzajú zo Švédska. Ich pesničky sú hlavne o vojnách alebo o vojakoch či rôznych akciách ktoré sa uskutočnili (vojenské akcie). Dostali už viacej vyznamenaní v Poľsku za dobre spracované pesničky o Poľskej histórii.Jedna z nich je napríklad :

Kde spievajú otom ako Nacisti ovládli Varšavu (Warszawa), a ako ľudia proti nim povstali.
Ich najnovším videoklipom je Screaming Eagles:

Skupina bola založená roku 1999, a po dvoch rokoch vydali prvý album s názvom Fist for Fight teda v roku 2001.

Členovia sú:Joakim Brodén (spevák ,niekedy hra na piane) a podľa mňa jeden z naj spevákov Power Metalu, show vie robiť neskutočnú,každý spevák by mal byť taký ako on, je to originál, nikoho nekopíruje.Jeho oblečenie a vlasy sú 110% originálne,keď som ho stretol aj po koncerte je to proste super človek!

Rikard Sundén (gitarista hlavne rytmicky gitarista ne solovy a zadny vokalista) osobne ho nepoznám ale pravdu povediac je to asi najtichší člen kapely.

Oskar Montelius (gitara hlavne solova a zadne vokaly) no na gitaru vie hrať super,show vie robiť tiež, dá sa ho poznať z jeho brady, ktoru ma strašne dlhú a je to proste EPIC.

Pär Sundström (basova gitara) super showman,na basu vie hrať tiež super,chodieva dosť často hrať aj do obecensta proste SHOWman,kedže nemusi spievať tak namiesto toho skáče a pohybuje sa dvakrát viac ako ostatní ,okrem speváka

Daniel Mullback (bicie a zadne vokaly) tiež showman , spievať tiež vie,na bicích hrať vie výborne ako sa to dá počuť aj v pesničke Rise Of Evil a Primo Victoria a mimo pódia je to tiež fasa človek

Daniel Mÿhr (klávesy a zadne vokaly) tiež SHOWMAN s veľkými písmenami, rastovo je malý ale aký malý taký dobrý , vie čo je ozajstný metal, dá sa ho spoznať podla jeho plešatej hlavy a na koncertoch ja vľavo hore pri klávesoch.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár