Tak sme sa stretli.Vedela som,ako budeš vyzerať,takže som Ťa spoznala prvá a vrútila Ti svoju ruku do dlane "Ahoj!"..už vtedy mi malo zablikať..
Pamätám si ten rozhovor od slova do slova ,aj na tú noc,kedy som nemohla zaspať ,lebo si sa mi preháňal hlavou...už vtedy mi malo zablikať...


A možno aj zablikalo..tak som sa snažila..vsugerovať si čokoľvek,len aby to nebola pravda.Lebo ak platí,že tisíckrát opakovaná lož sa stane pravdou ,malo by aj naopak ?..

Tak som sa snažila...


Až kým sme sa nevideli znovu.Viac hodín,viac minút,viac času..viac slov a viac súkromia..a tá chvíľa odkedy,keď napíšeš "objímam " predstavujem si to celkom jasne..a nechcem nič viac ,len keby si sa do tých písmen mohol zhmotniť..


A už nebliká. Už blčí.A chcela by som si klamať,že je to len očarenie,že je to len "páčiť sa" "očariť " rozumieť si" priateľstvo " a nič viac..ale som už dosť veľká ,aby som si tie city vedela porovnať.Za seba..Stuck on you,
I've got this feeling down deep in my soul ...


Vždy keď si myslím,že život na mňa už nemá,že ma už nič nedokáže prekvapiť,príde "šupa".
Boli takí ako Ty,len dvaja.Po tom druhom.. som sa už cielene začala chlapom,do ktorých by som sa mohla Zamilovať vyhýbať na sto honov.A tak utekám,pred sebou,pred Tebou štvrtý mesiac.
Ale nejde to viac.
Bez ohľadu na to čo sa stane..a v mnohých "veciach"si musím upratať ..v živote človeka vždy nastane chvíľa,kedy treba doutekať. A akceptovať.Prestať bojovať.Brániť sa.Obviňovať.Proste si to len priznať a nechať to tak.


Boli muži pred Tebou,Boli muži po ňom..ale vždy som jednou nohou a väčšou časťou duše srdca tela z toho utekala. Lebo som sa bála.

A potom som stretla Teba.


Sú muži,ktorým k môjmu srdcu nepomôže tisíce slov ani skutkov. A potom tí,čo vojdú bez pýtania.Pred Tebou boli iba dvaja.A je to šialené,že si to Ty, že som to ja a ja ani neviem,čo cíti druhá strana..



Vieš ja ...
Hello, yeah, it's been a while
Not much, how 'bout you?
I'm not sure why I called
I guess I really just wanted to talk to you

And I was thinking maybe later on
We could get together for a while
It's been such a long time
And I really do miss your smile

I'm not talking 'bout moving in
And I don't want to change your life
But there's a warm wind blowing
The stars are out and I'd really love to see you tonight

We could go walking through a windy park
Or take a drive along the beach
Or stay at home and watch TV
You see, it really doesn't matter much to me


I won't ask for promises
So you don't have to lie
We've both played that game before
Say I love you, then say goodbye

I'm not talking 'bout moving in
And I don't want to change your life
But there's a warm wind blowing
The stars are out and I'd really love to see you tonight

.. I'd really love to see you tonigt



keď napíšeš "objímam " predstavujem si to celkom jasne..a nechcem nič viac ,len keby si sa do tých písmen mohol zhmotniť..nič viac...

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár