Už NIKDY nebudem piť! Tentokrát to neskončilo ako zvyčajne, tentokrát si pamätám iba ako som ogrcala celú kúpeľňu, s odvovodnením, že som požrala veľa chipsov.. Chýba mi 5 eur, hučí mi v hlave a mám brutálne podráždený žalúdok

8 komentov k stavu

bebekex
iba 5 eur? tak to sa raduj


flussica
Ber to z tej lepšej stránky - aspoň, že si pamätáš.


vsetkynikyobsadenedoboha
to ne ty si mi hulakala pod oknom o tretej rano? ...este ze byvam tak vysoko...
a hej si na tom este dobre ked porovnam so sebou



loollindussiq
@bebekex aj sto eur by som dala za to aby ma nenapínalo a nemusela som odbiehhať v 5sekundových intervaloch na wc!!

@flussica radšej by som si nepamätala..

Ale zistila som, že nestojí za to ožierať sa kvoli 2(našlo by sa ich aj viac, ale hlavne tým 2) ľuďom, ktorí ma majú hlboko v piči a nestojím im za nič, presne som vedela, že nebudem mať mieru a zjebem sa jak piča.
P. S.(pre tých dvoc ľudí, keby nejakým pravdepodobne nedopatrením čítali tento komentár): Aj napriek všetkému, mi na vás záleží a stále vás mám rada, no nebudem ja tá snaživá, čo chce dať všetko do poriadku, doteraz som ňou bola a za akú cenu?
Skúste sa zamyslieť, prečo som skončila ako "alkoholická troska", ktorá sa cíti lepšie iba v blízkosti žiletky, Vodky, cigariet, trávy a lexaurínu. Túto strašnú noc sa mi podarilo asi na dve hodinky zaspať a snívalo sa mi o lete 2011, na ktoré nikdy nezabudnem, lebo hneď ako sa leto skončilo všetko sa maximálne dojebalo, netvrdím, že je to vaša vina, ale je! Teraz je už neskoro na všetko, ale boli chvíle, keď som na to mešte nebola tak zle, no aj vtedy ste na mňa jebali, takže Have a nice day!



@vsetkynikyobsadenedoboha
o tretej ráno som si svietila baterkou po izbe a pozerala, čo všetko som stihla ogrcať



bebekex
veľa šťastia.



flussica
Cipána, hoď to do blogu, toto už je na status priveľa informácií .


loollindussiq
@flussica myslím, že to nemá cenu, lebo tí, ktorým je to určené, to čítať aj tak nebudú



Máš teda pravdu, hodím to do blogu.

Neviem, čo si od tohoto sľubujem, neviem čo by mi ešte mohlo pomôcť, jedine ak zázrak.

Všetko sa to zbehlo nejako rýchlo, celý ten skurvený september. Vtedy sa všetko dojebalo a čím ďalej tým to bolo horšie.

Za rok 2011 som prišla o všetkých ľudí, na ktorých mi najviac záležalo, *v jednom máš pravdu -som piča*. Piča, ktorá naivne každému verí, piča ktorá sa vždy obetuje a tá ktorej majú už všetci plné zuby. Viem, že som vzťahovačná, ale aj vy by ste na mojom mieste boli.

Jediné, čo mi už niekoľko mesiacov behá po rozume je, prečo som sa narodila? Prečo keď som v všetkom taká zlá, nevďačná.. ?

Fuck off, nemám chuť sa ďalej snažiť ani len pri písaní tohto blogu, jebem na to -.-

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár