Otrasiol som hlavu lebo bola cela mokrá, voda striekala na všetky strany.. Oprskala aj Dominiku, aj ľubku aj lukaša aj riša .. Všetci boli morkrý, samozrejme som za to mohol som ja. Hovorili mi nech to nerobim. 

Prechdzal som sa po mole ladnými pohybmi ničil som bariery, sebavedomie nice guy, riťkou svietil do strán jak neonka, nohy jak model (ka). 
Zastavil ma strážny, že ,,Čo to robite pane ? ,, ,,Nemám pocit žeby som mal niečo robiť, iba sa tu lúčim, riťku tu pučím a ano sexy mlčanie mi pomaha držať si ladne tempo,, ,,Tak uhni stranou policajtko, lebo z teba spravim umele prasiatko,, 

Skočil som do bazéna, bez vyčítiek, nohy od blata, vyliezol, zavrtil chvostikom, zabudol že nie tak celkom, spodne prádlo jest na mojom, svetelnom meči. 

Vrieskal, prečo mne, červenal som sa, prekryval si, všetci sa smiali, všetci mu z jeho svetelneho meča, odstranili svetlo. Ostalo iba tmave peklo. Niečo v dialke zahúkalo, húkalo silno, húkalo žeby hu hu hu hoooo.. Nie nebol to mikulaš vy trapoši.. Bola to Mišel, doposial som nevedel čo znamená pojem, krásna a pritom šialená, milá a pritom civela na mňa, len ona jedina sa nesmiala, priniesla uterák a dala mi facku. otočila sa a jej jasnosť ma osvietila ..

Pribeh sa neskončil pribeh len začal, koho ešte namočil som, to len ešte čaka.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár