V hlave tisic a jedna myšlienka. Na to že je večer, tak by som čakal že moja hlava utíchne.. Hej večery v podaní mńa su dosť interesantné. Z ničoho nič zavibroval mobil. Ešte som si dal zohriať kakauko a išiel som si pozrieť čo v sebe mobil zase skrýva a komu chodím po rozume.

Bola to Ashley. Písala že príde ku mne, že sa potrebuje porozprávať. 
Pol hodina prešla a už bola u mňa, otvoril som dvere a v nej stálo naozaj vyfintené dievča, na môj údiv to bola naozaj Ashley. Začala zhurta, bola naozaj rozrušená, hlas sa jej triasol. Pozval som ju do vnútra.Vedel som že sa bude jednať o jedného z jej bývalých. 



Sheron : Laska je sebecká.



Ashley : Nie. Nie jeSheron : Áno lebo uprednostňujeme pocity svoje pred ostatnými a uprednostňujeme seba a osobu ktorú milujeme.

Ashley : Nie. Pretože sa vzdavame vlastných priorít na úkor osoby ktorú milujeme. A snažíme sa ju spraviť šťastnou aj napriek tomu že my trpíme.

Sheron : Ak trpíš tak len slovami, tvoje utrpenie nieje reálne.
Sheron : Všetky tvoje pocity akoby vychádzali iba zo slov a iba z nejakých pomenúvaní čo si kedy poznala, ale stále nevieš čo znamenajú tak ich používaš a myslíš si že je to to správne.Jej oči vždycky jasne žiarili, keď rozprávala dávalo všetko zmysel. Bohužiaľ skoro ničomu sme nerozumeli. Ona mala vlastné sny niekde v kluboch realizované v každý piatočný večer. Sheron : Že nikdy nedostanem to čo chcem v ten čas ktorý to chcem a potom som nešťastný.
Ashley :A keď to už máš tak to už nechceš
Sheron : Ani nevieš akú máš pravdu

Objala a rýchlo odišla preč, zabuchla dverami, a v hlave ostali iba nezodpovedané myšlienky. Moje studené kakauko potrebovalo zohriať, dal som si ho a išiel som sa ponoriť do čítania.

 Pseudoblog
Komentuj
Napíš svoj komentár