prečo ta mam tak rada...prečo ta chcem mat tak rada?...si moje všetko a zároven nič...to prečo sa mi oplatí aj neoplatí ziť...štastie aj neštastie v jednom vreci.

Ale ti to nevieš,a ani sa to možno nedozvieš .Som len troska,prehnitá polamaná troska,lebo ti to nedokážem povedať....a hlavne možno ani nechcem...pretoze tak ci tak budes v mojom srdci...niekde tam vzadu v mojej mysli.Budes tam stale,navdy a neda sa to vymazat.

A kazdy den dakujem bohu,ze som Ta stretla...ze som mala prilezitost vidiet ta,tu moznost zistit ze existuje niekto vo vesmire taky...taky ako TY!

Budem Ta milovat,budem ta milovat vzdy...ci sa Ti to paci a ci nie.Nikoho ineho len teba...navzdy.Aj ked ti mna nie...ja teba ano.

Nechcem ani neviem si sice predstavit svoj zivot bez teba,ale hovorim...som troska ktora sa nedokaze vzchopit.Ktora sice chce,ale vzdy sa jej podlomia kolena,ked sa co len o to pokusi.

Preco je to take tazke?...preco moje city neopetujes?Ako to moze boh dopustit? MY SME STVORENI JEDEN PRE DRUHEHO! Tak preco?

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár