Ráno sa zobudím: Čaute,dobré ráno.Ahoj Lívia,máme pre teba smutnú správu.Evička zomrela.Jasné,robíte si srandu.Nie chod sa pozrieť..
Tak som sa šla pozrieť vonku,na môjho najdrahšieho a najlepšieho zajačika.Pozerám,leží tam nehybne,hlavu má totál skrútenú...
Čo sa jej stalo??Kedy??Začala som hned so slzami v očiach..Nevieme,asi to bude tým,že pred včerom tak zmokla,potom jej bola v noci zima,mohla dostať nejaký zápal pľúc..Dnes ráno ešte o pol šiestej bola živá.O dve hodiny sa už nehýbala..
Viním sa za to.V ten deň ked pršalo,som si všimla,že prší aj na ňu.Nenapadlo ma ju zakryť,myslela som,že jej ten dážd nebude vadiť..
Ked píšem tento blog,stále plačem a strašne sa mi trasú ruky.Práve som jej vykopala hrob..Evička bola moje prvé zvieratko.Mala som ju strašne rada.Žila takmer sedem rokov,vraj je to na zajaca až pri moc..
Teraz mi je za ňou fakt strašne smutno..Cítim sa ako nikdy

 Blog
Komentuj
 fotka
crca  22. 7. 2007 12:38
Aj ja som sa tak citila ked mi pred 2 rokmi umrelo maciatko
 fotka
svacoma  22. 7. 2007 16:21
mne umrelo vela zvierat
 fotka
kleo  22. 7. 2007 19:58
mne umrela andulka riky sa volala...bolo mi hroozne aj teraz na nu myslim ale casom ta bolest prejde... ak ti mozem poradit nekupuj si hned noveho zajacika ja som to tak urobila a kupia som si 2 andulky a dufala som ze budu ako riky ale neboli..a to bolo veelke sklamanie...

preto pockaj a az po nejakom case si kup ine zvieratko alebo ineho zajacika
 fotka
majschelka  27. 9. 2007 20:29
och ja ked som to citala ze evicka zomrela

ja som sa uz zlakla ze tvoja najlepsia kamaratka..

aj mne uz pozomierali zvieratka niektore aj mojou vinou..
 fotka
luis_wonder  5. 11. 2007 18:37
mne uz umrelo 6 kanarikov a neni to bohvieco...
Napíš svoj komentár