Ahoj,milý Birc, môj verný pusipajtáš (rozumej priateľ). Nuže rozhodla som sa zveriť ti moju mätež, tak trochu rozjímať a morfondírovať. Ale teraz už naozaj vážne. Minule mi zarástol necht na nohe, tak som išla na pohotovosť a neuveríte čo sa stalo! Akurát ordinoval Maťo Ďurinda.. Hovorím si, aké šťastie, že som si natrénovala zopár z ich šlágrov... ,, Tak ešte chvíľu zostaň, chvíľu zostaň kým tu máááš priateľov.. úúuú priateľov máš!‘‘ Počkať! Čože? ale veď ja žiadnych nemám. V tom prípade si nemusím robiť starosti a môžem ísť na tzv. Lahôdkové rezy! Ach ako si ja len viem vychutnať túto premilú pochutinu v plastovom kýbliku! kúzlos mňamózus. Ste môjho srdca šampiňón, pán Smačná-Chutnulilinká Ryba v kyslocibulastom náleve.





Zjarnieva sa. Každé ráno mi vtáctvo čvirigá jak orchester, čo ma skutočne teší. Dôchodci už pomaly vychádzajú zo svojich lastúr a skutočne ťarbavým tempom mi cestou do školy pôžitkuplne a usilovne blokujú cestu, keď sa najviac ponáhľam. Ja, slimáčik-máčik, tiež vyliezam zo svojej ulity, pýtam si masla na parôžky a keď mi nenatrieš maslo (alebo nejakú dobrú nátierku) na rožky (alebo žemľu), tak ti podpálim dom (lebo si to zaslúžiš). Lebo som ostrá jak vidlička, prázdna jak naša chladnička a plytká ako tanier.

Mlži,plži,šneci. Pohojdaj ma v mojej ulite, daj si ma do vrecka a nos ma všade so sebou a ja ťa budem štekliť mojou svalnatou nohou a budem ti šuškať šušušú do ušú. A keď ti bude smutno tiež sa zavrieš do ulity..a keď sa bude zjarnievať, tak vylezieš ako všetci tí dôchodci (nemusíš sa báť,budú istoty,nové sociálne balíčky).

Som tu sama pre seba. Sú tu pre mňa iba mušky. No poď, poď muška, prosím štekli ma a mädli si ruky. 

 Blog
Komentuj
 fotka
limetkajaja  17. 3. 2016 03:32
neviem ako dosiahnuť,aby sa v mojom blogu objavil obrázok,ale vo vlastnom záujme naň kliknite.
 fotka
artusios  17. 3. 2016 10:20
super super paráda výborne, malakológ by sa potešil
 fotka
octa  17. 3. 2016 10:21
neviem, čo si si dala, ale aj ja chcem (y)
 fotka
limetkajaja  17. 3. 2016 11:53
@artusios limax maximus,helix pomatia,to sú srdcovky malakológov (inak,podľa mňa strašne odveci názov vednej disciplíny
@Octa jednoznačne viem,že som si nedala smačnú rybu,ale doma to so strašným entuziazmom jedia a vždy si hovorím,že Lahôdkové rezy! och joj! toľká irónia

ale stále ma mrzí,že sa tam nepridal ten obrázok,lebo by to zabezpečovalo väčšiu autenticitu
 fotka
artusios  17. 3. 2016 12:55
Áno áno a ešte aj Cerastoderma edule môže byť, ale dosť bolo pomenovaní. Mne ten názov vednej disciplíny nevadí, skôr by sme sa mohli spýtať malakológov, či sa im ten názov páči.
 fotka
antifunebracka  17. 3. 2016 16:22
Bežne mávaš v noci takéto stavy?
 fotka
kalkulon  13. 6. 2016 14:11
Konecne nejaky vtipny blog nieco z teba bude
Napíš svoj komentár