Naklusala som do firmy.Zozadu ma prepichovali pohľady.Tie závistlivé pohľady plné nenávisti od mojich nadradených kolegýň.Ony sedia za počítačmi,tvária sa dôležito,keď ide šéf okolo nahodia nechutný nepridozený úsmev.Dali by si ho.Každá jedna.Aj tak ho nakoniec pretiahnem ja.Jedine ja.Tá čo im varí kávu a vybavuje menej dôležité veci.

Zaklopala som a sebaisto otvorila dvere.Usmial sa tým úsmevom, ktorým sa usmieva na mňa keď jemne odjebávam moje nadradené kolegynky,ale tak jemne,aby som nepovedala niečo,začo by ma mohli vyhodiť.
Na stôl som položila nejaké papiere,ktoré som vybavila a vymenovala mu stretnutia,na ktorých by dnes nemal chýbať.To ešte netušil,že to všetko bude musieť zrušiť.

,,Linduška,dal by som si ešte kávu".Prikývla som a pobrala som sa k poličke.Linda toto musíš využiť,má na teba priamy výhľad.Stúpla som si na špičky ako vždy,a vybrala kávu a lyžičku.Lyžičku som naschvál pustila na zem,aby to vyzeralo,že mi akože spadla.Zohla som sa pre ňu.Vedela som že mi čumí na zadok.Vedela som že už mám vyhraté.Usmievala som sa.Vystrela som sa,opäť nahodila poker face a dala variť vodu.Zatial som chcela ísť spraviť kavú ostatným ovečkám,no keď sa moja ruka dotkla kľučky,cítla som jeho ruku na mojom páse a jeho dych na krku.Nevedela som,že to pôjde takto rýchlo. Lepšie pre mňa.,,Linduška,prosím odvolajte na dnes všetky stetnutia a ešte sa vrátťe".Tak dobre,povedala som si.

Stretnutia som odvolala,na ovečky sa vykašľala.Prišla som do kancla,zaliala kávu.Boris(šéf)zamkol dvere.Chytil kanvicu a zalial kávu aj mne.Prišla som si pre sex,ale kecali sme asi polhodinku pri kávičke.O starých filmoch.Starej hudbu.O tom ako to má svoje čaro.Neskôr si ma už začal doberať.Milujem to,lebo vždy viem vtipne obracať.

Vedel,že to chcem.Ja som vedela,že to chce on.Naschvál ma napínal.Už som to nemohla vydržať,postavila som sa,obkročmo si na ňho sadla a začala ho bozkávať.

 Blog
Komentuj
 fotka
schizoofrenik  4. 3. 2011 15:59
vrrr a ja chcem pokračovanie! ale už!
 fotka
anussqqa  4. 3. 2011 20:09
14 rocne diavca pise o denniku nymfomanky?ouch...
 fotka
lilmia  4. 3. 2011 20:12
@anusqqa keď ju to baví
 fotka
pavlinkaa  4. 3. 2011 20:14
Už som sa zľakla, že ideš písať nejaký úryvok z knihy "denník nymfomanky".
Napíš svoj komentár