Do teraz, než odbil nový rok som bola obklopená tými naj ľudmi. Mojími kamarátmi a teraz? Trávim nový rok sama! Mám tu iba šampanské a oči pre plač. A stále mám pocit, že celý rok 2008 sa začína tak niak smutne. Vśetci odišli a ja som ostala sama v izbe. Zavretá, iba sama A posledné, čo som počula bol plač mojej kamarátky a veta mojeje segry: ,,Kašli na to´´
Smutné, že? Online nikto, neodpovedajú na sms-ky a ja si tu vylievam city na BIRDZ-e

A chcem každému z nich niečo odkázať


IVKA: Ty si človiečik, ktorý má také isté záľuby ako ja a si my bližšie ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. A chcem ti iba povedať, že NIKDY TO NEVZDÁVAJ!!!! Nikdy! Rozumieš? Lúbim ťa! My dve prekonáme všetko!

KATIE: Ty si moje bábetko. Mám ťa strašne moc rada ale trošku povoľ. Neber všetko tak strašne vážne Keby som mohla poslala by som ti trošku z môjho flegmatizmu ale nedá sa to a proste ťa to budem musieť naučiť. Často vravíš: ,,Ja to nedokážem´´ lenže ty to DOKÁŽEŠ!!! Len si ver prosím!

MAREČEK: Môj netový braček Ach jaj zlato... Chcem ti iba povedať, že by si mohol trošku ubrať. Vieš často si tak rozbláznený, že sa preriekneš. Dobre vieš, že mne to nevadí ale sú ľudia, ktorý si to berú viac k srdcu Tak prosím trošku uber a nielen v tom. Ty keď začneš na čomsi pracovať tak sa nedokážeš odtrhnúť Ty môj malý workoholik

GINNKA: Tak pre teba bábo mám iba jednu jedinú vec. Buď TOLERANTNEJŠIA! Ak nevieš, čo to slovo znamená rada ti to vysvetlím. Viac akceptuj ľudí, vypočuj si ich názori a skús ich zvážiť. Nechce každý to, čo ty a obćas sa dva názori líšia a vtedy treba spraviť kompromis! Vieš bábo nebyť tvojej tvrdohlavosti a netolerantnosti a Marek keby ubral FUN by tu eśte bol Ale aj tak ťa milujem !!!


LUCKA: Ty si moja malá veľká Často sa ti stáva, že zabudneš na to, že máš iba tak málo rokov Si proste nepoučiteľná. Hráš sa na staršiu než si. ALe zapametaj si na to bude času dosť!!! Teraz si užívaj to, že máš iba tak málo rokov a nehraj sa na čosi, čo aj tak raz budeš
Aešte prosím všetko tak ľahko nevzdávaj. Keď zlyháš raz neznamená to, že máś skončiť. Skôr naopak. A dobre vieś, že ja ťa MILUJEM!!!

Viem, že ja by som nemala súdiť Som ten posledný človek, ktorý by mal dávať radi do života, kedže ja sama mám celý život rozhádzaný...ach jaj
Občas mám pocit, že môj život je iba tenká čiara medzi dvoma svetmi.
Jeden je ten, kde sa v daždi rodia slová básne a druhý...ten, kde si ladím farbu laku na nehty s farbou očných tienou.
Je to zvláštne, že sa cítim ako na prelome dvoch svetov? Je zvláštne, že som práve tá, ktorá dokáže naniesť špirálu a popritom vymyslieť príbeh?
Asi hej...
A práve preto si chcem v tomto novom roku konečne všetko urovnať v hlave. Verím, že mi v tom priatelia pomôžu. Tý skutočný určite.
Pravý priateľ vie o nás vśetko...klady aj zápori, najhoršie zlozvyky aj najkrajšie cnosti....prosdte všetko a aj tak nás má rád. A ja viem, že mám takých priatelov. Tam kdesi určite. A práve preto vás tak MILUJEM ĽUDIA!

Tým, ktorý plačú: NEPLAČTE, radšej sa usmejte...iba tak pre krásu vaśich očí!
Tým, ktorý nemajú na chleba: Tak jedzte koláče!
Pre tých, ktorý sú chorý: Vstante s postele a tancujte!
Pre tých, ktorý už nevidia tú krásu a sú kdesi v nebi: NEzabudnite na nás. Ani my sme na ván nezabudli.

Jaj no a ešte toto vam odkazuje ségra:

[1:06:36] Segra Ginngy says: STASTNY NOVY ROK STARYM FUNAKOM, TERAJSIM LAIRONAKOM, A KAZDEMU, KTO TRPI BIRDZEMIOU!!!!!!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
ginny013  1. 1. 2008 01:23
Klaaaaaasne, no zapametaj si jedno: Ja budem tolerantna ked budu ostatny, a ja viem, ze ty mi hovoris ze su, ale podla mna nie



P.S. Dik ze si odkazalamoj odkaz
 fotka
harry  1. 1. 2008 01:51
pekné ... ďakujem takže workoholik, ty si slasoholička!
 fotka
candy54  1. 1. 2008 14:29
NEvjem co powedat.. kazdopadne krasny BOG az na moj sLOUUPEC

MILUJI TE
Napíš svoj komentár