Stala som na okraji a premýšlala, či skočiť.


Stále som iba rozmźšlala: Skočiť, či neskočiť?-To je tá otázka. Nakoniec som sa ale rozhodla neskákať, lebo predsalen stála som na okraji fontány a keby som skočila asi by mi bola zima, sudiac podla toho, že bolo 9 stupňov celzia a vo fontáne studená voda. Tak som ešte chvílu vyčkavala a ochotne japončíkom, porechadzajúcim okolo recitovala
,,To Jump or not to jump...this is the question´´ a oni si ma s radosťou fotili akoby ešte nevideli slovenského blázna......hmmm ale čo by som mohla od skupinky činskych turistov s fotakmi čakať?
Tak som ešte chvílku stála pri fontane, už som zliezla z jej okraju ale držala som sa bezpečne blízko aby som tam prejstotu mohla skočiť pri výbuchu niakeho požiaru alebo popripadnej ekologicekj katastrofy
Tak a potom som ju zbadala. Bola mierne kriklavo oranžová, tackala sa ako opitý policajt v autoškole a a mávala namňa smerovacími palicami označovanými ako ruky.
Rozbehla som sa sťa ladná srnka s osteroporozou smerom k nej a skoro som ju minula, kedže obe nosíme brýle a ani cez ne nevidíme stobodovo.
Tak a zrazu sme stáli pri sebe a kukali si do tváre akoby sme práve videli lykantropa...no ehm u mna by sa dalo pochybovať
,,Tak a kam teraz??´´prehodila som konzervativne aby reč nestála ako mladému profesorovy [A TERAZ TO NESLUŠNÉ SLOVO, KTORÉ MALÉ DETI NEMOŽU POČUŤ!!!]
,,Šak terza pojdeme do čerta!!!´´prehlásila rozhodne Iva.
A tak sme sa vybrali, cez štyri dvojprúdovky, dve autobusove zastavky a jedny dlheee schody do čerta....ehm teda do tej kaviarne U čerta Tam som si jak taka tapa objednala dzus a Iva Colu a snažili sme sa rozoberať naš projekt-spoločnu poviedku.
Nakoniec sa však rozhovor stočil trošku iným smerom...ehm asi tak, že sme preberali, ktorá skor pretiahne Remuska
Nakoniec sme sa chceli presunuť do McDonaldu a Iva ako blázen začala piskať na čašníka. Bohužil čašnik nieje Alex Iv!!! A to si už konečne zapametaj No tak som nakoniec čašníkovu pozornosť upútala jednoduchým: ,,Poprosím účet´´ a ani to nebolelo!!
Mno a v tej zime sme sa jebkali zasa do McDonaldu ale zistili sme, že sme vtedy nemuseli prebiehať tie 4 dvojprúdovky ale stačilo, keby sme išli trošku okolo a ulahčili si cestu
Mno a tak sme zaparkovali v Mekáči s dvoma hamburgermi, veľkými hranolami a jednym McFlurry A obedovali sme....alebo ranajkovali?? Vzhladom na to, že boli 3 hodiny a za celý deň som jedla iba horalku je to otázne.
Mno a keď sme si akožto slečny velavážene dožrali aj tu poslednú zmrzlinu prešli sme zasa k tematu NAŠA POVIEDKA (alebo aj projekt s krycím nazvom ide sa do mesta Siriovia traste sa!! )
,,Počuvaj toto: Minerva s Dumbledorom sa miluju a ona mu hovorí: Dumby zlatko ale ja viem, že si mi neverny a Dumby jej na to: Ano a ako?. A ona: Ale videla som tú kostro, čo maš v skrini a Dumbledore: Ježiš Severus Snape!!!´´
Začla som sa rehliť ako najatá. Njn Slasherka sa nezaprie. (ja nič ja slasher)
Tak sme sa po chvílke zdvihli a zasa sme sa jako jebkovia jebkali do Tesca. A kedže je Iva uchylná na zápisníki hneď si kúpila 3- jeden žirafkový, jeden divny modrý a ten posledny tušim tučniaky abo čo to bolo No a aby toho nebolo málo ešte aj 4 perá si kúpila A také nabalené a ešte aj naovňané, lebo sme sa cestou stavili v parfumerii a vyskúšali asi milion všetkých roznych vôni, sme sa rozhodovali kam ďalej.
Voľba bola jasná-Ďaľší McDonald. No tak sme tam išli. Mne bola strašná zima a drkotala som zubami tak som potrebovala niečo na zohriatie-čo iné ako zmrzlinu McFlurry Ano sme vážne šialene
A ešte sme mali ani neviem čo už a pritom sme preberali najroznejšie uchylne témy až mi zazvonil tgelefon tým mojim prítažlivím zvonernim z anastazie (pesnička At the beginning...kto by nevedel )
Mama-vraj mám isť hneď domou. No hovno hovno zlatá žila...ehm pardon rybka!!!!
No ale za chvílu už aj ive drátovala mama, že má naklusať venčiť hafa Tak som ju odprevadila a ja som si štastne vykročila do nezná,ma...ehm lepšie povedané na 202-ku.
ňThe end of fairytale dear ladies and gentle man....ehm....

 Blog
Komentuj
 fotka
stenatko  3. 11. 2007 19:50
Booože sa rehlím ako kôň!!!
 fotka
lory  12. 11. 2007 16:26
Au! Som spadla zo stolička a hlavu bachla do rohu skrine. Tak som sa rehotala až mama chytila mobil aby vytočila zachranku. Fakt dobre :0)
Napíš svoj komentár