Katie hlavne neskač z okna A nezabi ma za ten koniec
Nenásytnosť

Dni sa mínali a Katie s Harrym s začali stretávať častejšie. Ako čas plinul a oni sa stretávali an lúke poblíž lesa bolo medzi nimi niečo viac ako iba zamilovanosť. Nemohli bez seba vydržať!
A láska je silný čarodejník a zamotáva človeku hlavu až príliš.
Blížil sa november a s ním aj čas 21. narodenín mladej nástupkyne trónu.
Bol chladný jesenný deň a Katie ležala spokojne v tráve aj so svojou láskou. Obdarovávali sa zamilovanými pohľadmi, usmievali sa na seba očami a mlčali. Vedeli, že v takýchto chvílach sa nemá hovoriť. Slová vždy všetko pokazia. Pokazia krehkosť okamžiku.
Harry sa nežne natiahol a pohladil upírku po bledom líci.
,,Láska´´oslovila ho nežne ,,vieš. No zajtra je druhého novembra a mám narodeniny´´
,,Áno ja viem´´usmial sa na ňu nechápajúc.
,,No vieš budem mať 21 rokov. No a... v tomto veku by som si mala vybrať ženícha´´ hovorila opatrne a úprimne sa mu dívala do očí.
,,A kde je problém?´´ pokrčil plecia.
,,No vieš ty si..ehm akosi smreľník´´ošila sa nervôzne.
,,Aha...takže, takže to je koniec?´´ jeho tvár zvláštne zosmutnela a osivela.
,,Ale nie!´´ upokojovala ho rýchlo ,,Len... no chcem ťa predstaviť rodičom!´´
Harry strnul a pred očami sa mu akoby zatmilo. On má ísť do spoločnosti upírov, démonov, vlkolakov a... no a eśte Katiinho otca- kráľa obávaného a mocného. Po chrbte mu behali zimomriavky iba keď mu o ňom rozprávala a teraz sa má ocitnúť v jeho spoločnosti?
,,Nemôžeme ešte počkať?´´ spýtal sa nervôzne a z tváre sa mu dalo čítať strach.
,,Prepač ale buď teraz alebo ma zaslubia z niektorým z vážených upírskych rodov. Je na čase sa postaiviť otcovi a aj zákonom ´´ Prehlásila odvážne. Bola až príliš sebavedomá.
Na druhý deň lenčo padol súmrak vystávala upírka v čiernych saténových šatoch, vlasy elegantne skrútené do drdolu na temene hlavy a šedé oči svietili do dialky ako kalné diamanty.
,,Kat?´´ozvalo sa nesmele odniekial a vzápetí sa z tmy vynoril mladík. Mal na sebe čierny frak, uviazanú šedú kravatu dokonale ladiacu s upírkyninými očami a nervôzne prešlapoval.
,,No poď kým si somnou nič v tomto lese ti neublíži nieje predsa spln´´zasmiala sa nonšalantne a potiahla ho do tmy lesa osvieteného, kde tu cez stromy iba svitom luny. Harry našlapoval opatrne a kvôli tme často zakopával zato Katie sa pohybovala uhladene akoby sa vznášala a v tme videla perfektne každú prekážku.
Prišli k velkému čiernemu mramorovému palácu, kde už celé stáročia bývali nástupcovia trónov. Či už upíry, démoni, víli, či snaď vlkolaci.
Katie nervôzne vstúpila dnu, ťahajúc za sebou nervôzneho chlapca. Sála plná najrôznejších bytostí aké kedy svet videl uprel na nezvyčajný pár svoj zrak. Dokonca aj mladý kyklop zaškúlil jedným svojím okom na Katie a vzápetí si premeral mladého smrtelníka.
,,Dcéra moja´´ zahrmel kráľ naštvane a zdvihol sa z trónu, kde práve výtal slávnu anjelsku rodinu, ktorá prišla z ďaleka pri príležitosti narodenín nástupkine trónu ,,ako sa opovažujeś priviesť sem špinu sveta? Ako sa opovažuješ doviesť smtelníka?´´
Katie stanula v bojovnej pozícii a pevnejšie stiskla Harryho ruku. ,, Otec, povedal si, že mi dávaš možnosť vybrať si nastávajúceho. Tak teraz tu pred tebou stojí po mojej pravici´´
,,Dcéra! Toto nedovolím. Môžeš si vybrať kohokoľvek s prítomných ale nie.... nie jeho!´´ukázal opovrhujúco na človeka.
,,Ale ja ju milujem!´´ozval sa Harry nesmelo, no popritom dosť hlasno a jasne.
Kráľ sa hrozivo rozrehotal a s ním aj vedšina sály. Jediný, ktorý sa niesmiali boli štiria ľudia: Katie, Harry, Lilly a Katiina matka.
,,Tak ty ju miluješ?´´vyprskol naňho posmevačne kráľ. ,,Tak mi to dokáž! Ak ju neozaj miluješ teraz odídeš a necháš ju ísť vlastnou cetou ku trónu!´´
,,Nie otec!´´ vložila sa do toho rázne upírska dedička ,,On ma neopustí. Milujem ho a zoberiem si ho za každú cenu´´
Kráľ sa opäť hrozivo zasmial ale len sám. Celá miestnosť stanula v očakávaní, ako rozhodne tento boj ich upírí kráľ.
,,Tak v tom prípade si vyber. Buď my alebo on´´pousmial sa upír mysliac si, že vie ako jeho dcéra odpovie. Katie bola prototypom pravej upírky. Nadovšetko milovala svoje upírske ja a nechcela sa tohoto daru, či snaď prekliatia zbaviť ani za svet. Bohužial láska je silný čarodejník a zbŕklosť hlúpy radca.
,,Ako chceš vyberám si jeho!´´
Starý upír ostal šokovane stáť a pozerať na dcéru. Počul správne? Ona sa vzdáva trónu a ešte aj upírstva? Ona to všetko zahodí kvôli niakemu....niakemu smrteľníkovy! Sála onemela šokom a nastalo mrazivé ticho, ktoré rozťal až sám kráľ
,,Ako chceš dcéra! Sama si si vybrala. Zajtra pred západom slnka sama odídeš z tohto sveta a už sa nikdy... opakujem nikdy nevrátiš´´

 Blog
Komentuj
 fotka
wewo  19. 11. 2007 22:15
jeeejda tahnite niekam s tymto nechutnym fanfiction ved ani neviete pisat! nasiel som tam minimalne 6 gram. chyb... hruza
 fotka
lillliana22  19. 11. 2007 23:14
Wewo zalez naspak do diery!!!
 fotka
harry  19. 11. 2007 23:16
Veľmi pekné sa mi to moc páči... to cele napísanie.. výborné!
 fotka
harry  19. 11. 2007 23:49
Fúúú,, ako moze taka spina posudzovat nieco tak krasne. Jediny ty si skor HajzelFiction a toto je nadherne aby si wedel ty dekel! Wewo zalez lebo taký 14 ročný rozum ako si ty tak to moja 2 ročná suseda ma viac rozumu.
 fotka
lory  20. 11. 2007 13:59
Je to úúúplne super. a mne na gram. chybách nezáleží. Nestačí,že na ne musíme dávať pozor v škole? Je to naozaj super!
 fotka
katkarinka  20. 11. 2007 16:02
Jeeej ale ja UPIROM BUDEM!POSLEDNU KAPCU ZMEN!
Napíš svoj komentár